2789
عنوان

کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون 

ایشالا به هدفتون میرسین فقط ناامید نشین چون کاملا شدنیه

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

بله حق با شماست

موفق باشی

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

من عید 66 بودم دیگ وزن نکردم  دوماه باشگاه میرم حالا وزن کردم دیدم 73 ام😐 اصلا نمیدونم چیشده

شاید قبل باشگا وزن اضافه کرده بودی. ولی باشگا میری مهمتر از وزن سایزه. ببین سایز کم میکنی یا نه. مثلا امشب دور شکمتو اندازه بگیر یک ماه دیگم بگیر.  اگه دیدی کم نکردی برو دکتر زنان احتمالا تنبلی تخمدانی یا مشکل هورمونی باشه

بنفشه🍃

شاید قبل باشگا وزن اضافه کرده بودی. ولی باشگا میری مهمتر از وزن سایزه. ببین سایز کم میکنی یا نه. مثل ...

ازمایش و سونو انجام دادم مشکل نداشتم 

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
استارتر ۷۸ کیلوام ۱۶۰ قدم منم یعنی به هدفم میرسم ؟؟

حتما میرسی :)))

اصلا فکر نکن که نشدنیه

بعد اینکه برسی هم انقد حس خوبی میگیری که نگم

فقط شرطش انگیزه و تلاشه

کاش ی گروه دورهمی داشتیم از هم انگیزه میگرفتیم

اتفاقا تو نینی سایت یه تاپیک هست با همین موضوع که همه میان مینویسن چقد ورزش کردن و چقد رعایت کردن و انگیزه میگیرن از هم

پیدا کنم براتون میفرستم

ضمن خوش آمد گویی ب دوستان 🌹

🍎قوانین گروه مون ب شکل زیر🍎

ابتدای ورود خودتون معرفی و میزان قد..وزن اولیه و وزن هدف تون اعلام کنید

هرکسی رژیم غذایی خودش را دارو و ب کشی رژیم نمیدیم

فقط جهت انگیزه و اراده و رقابت برای کاهش وزن فعالیت دارد

🦋هر وعده غذایی ک مصرف میکنید باید روزانه اعلام کنید

🦋میزان آب مصرفی روزانه اعلام کنید

🦋وزن کشی هر دو هفته یکبار میباشد

🦋اولین دوره وزن کشی تاریخ ۲۸ مهر ماه است

🦋 دو تایم ورزش یا نرمش یا رقص و.... داریم در ساعت ۱۰ تا ۱۱ صبح و ۱۹ تا ۲۰ عصر که در یکی یا هر دو تایم می تونید میزان ورزش خود را اعلام کنید

🦋هرگونه پیشنهاد یا انتقاد و یا تجربه خودتون در خصوص رژیم و ورزش باعث خوشحالی خواهد بود

امیدوارم در کنار هم بهترین اوقات داشته باشیم و ب هدف مون برسیم🦋

لینک گروه پارتنر رژیم و کاهش وزن

https://t.me/+vMk3ZUir38k4MDg8https://t.me/+vMk3ZUir38k4MDg8

ضمن خوش آمد گویی ب دوستان 🌹 🍎قوانین گروه مون ب شکل زیر🍎 ابتدای ورود خودتون معرفی و میزان ...

@خوشبخت_ترین @شلختتونم