2789
عنوان

داروخانه

121 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان ببخشید داروخانه ای میشناسید تو تهران که داروهایی که کمتر پیدا میشن رو داشته باشه؟

یه سری داروها برای مشکلات ریوی

پدرم تا تهران رفته و اون داروخانه همیشگی بسته بوده اگر همینطوری برگرده دوباره باید بره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زنگ بزنید سامانه ۱۹۰، داخلی ۳، بعد میگه نزدیک ترین شهر رو به خودتون انتخاب کنید، بعد که انتخاب کردی باید داخلی ۱ بخش داروهای کمیاب رو انتخاب کنی، بعدش وصلت میکنه به اپراتور و اسم داروت رو بهش میگی و اونم اسم داروخانه هایی که توی شهری که انتخاب کردی اون دارو داشته باشن بهت میگه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

ینی داروش حیلی کمیابه؟؟ من هرچی میخوام آنلاین از خرم فارما میگیرم همیشه هرچی خواستم پیدا کردم سفارش دادنی ولی این که میگی کمیاب نمیدونم راستش یه سرچ کنین یا زنگ بزنین داروخانه های مختلف.. ایشالا اکی میشه

توروخدا درخواست دوستیمو قبول کن میخوام راجب مدرسه بزرگسالان بپرسم ازت

سلام ببخشید دیر پاسخ دادم برای من که قضیه رفتنم کنسل شد اما اگر سوالی دارین همینجا بپرسید جواب میدم