2777
2789
عنوان

ازمایش اسپرم

152 بازدید | 11 پست

سلام دوستان همسرم برای ازمایش اسپرم رفته ولی میکه نتونستم تخلیه کنم و تلاششو کرده و نشده حالا چیکار کنیم؟ازمایشگاه کفته ببر خونه انجام بده و زود بیار اینجا داستان شده مگه میشه نتونه اخه اعصابم خورده واقعا 

مامان یه دخمل گوگولی

اره خب استرس داشته 

شوهر من تو خونه انجام داد 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم اونجا استرس گرفته بخاطر محیط آزمایشگاه. فردا انجام بده توخونه سریع زیر نیم ساعت برسونید آزمایشگاه.نمونه روهم بذارید زیربغل

انسانیت یک دین کامل است که نیاز به دین دیگری ندارد.           ((عشقیعنیدخترموباباش))

بخاطر استرس بوده حتما شما هم میتونی کمکش کنی اما رابطه و اینا نه

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

شوهرم باراول رفت نتونست.اومدیم خونه انجام داد وبردش آزمایشگاه.گفت تو یه دسشویی کثیف وگرم بوده گفت انقدعرق کردم که نگو. باردوم رفتیم یه آزمایشگاه دیگه گفت اتاق بوده وتخت ودسشویی هم داشته چامگار توخونه ای انقدمحیطش خوبه.

بعدم ببخشیداینومیگم میتونه فیلم پو.رن نگاه کنه اونجا که ....

انسانیت یک دین کامل است که نیاز به دین دیگری ندارد.           ((عشقیعنیدخترموباباش))

بله عزیزم میشه.استرس اوره اینجوری. مراکز ناباروری اتاق در اختیار میذارن و شماهم میتونی باهاش بری و با دست انجام بدید براش.من باهمسرم رفتم

دردم از یار است و درمان نیز هم