دخترکغمگین مدیر استارتر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 452 عنوان کمک کمک کمکم کمک 87 بازدید | 9 پست بچه ها قراره خاستگار بیاد خیلی استرس دارم . از وقتی زنگ زدن دست و پام یخ کرده،هیچی نخوردم، حالت تهوع دارم حتی آب میخورم حالم بد میشه وای عزیزان خیلی استرس دارم میترسم گند بزنم ترو خدا راهنمایی کنید 1402/07/19 | 18:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ادااجه عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 2511 طرفو دوست داری؟ یا زیاد ندیدیش میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......
دخترکغمگین مدیر استارتر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 452 طرفو دوست داری؟ یا زیاد ندیدیش اولین کسی هست که به دلم نشسته و خانواده قبول دارن
gjirjirak عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1026 همش با خودت بگو چند نفر میخوان بیان نقشه بدبختیمو بکشن اونوقت دیگه استرس نداری البته امیدوارم خوشبخت بشی🤲ولی خب برا رفع استرس جوابه 💤💃🍃
ادااجه عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 2511 اولین کسی هست که به دلم نشسته و خانواده قبول دارن واسه همینه استرس داری یه نصیحت اولین قدم برای راحت بودنت ظاهر مناسب لباس رسمی مناسب مجلس و شیک بپوشاعتماد به نفس داشته باش امشب ایشالا ممکنه سرنوشت اینده تو رقم بخوره پس الکی به خودت زهرش نکنایشالا همه چی اونجوری که میخوای بشه♥️ میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......
دخترکغمگین مدیر استارتر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 452 واسه همینه استرس داری یه نصیحت اولین قدم برای راحت بودنت ظاهر مناسب لباس رسمی مناسب مجلس و شی ... ازت خواهش میکنم برامدعا کن اگه نپسندن من ظایع میشم جلو همه ابروم میره خواهش میکنم برام دعا کن
pgh_111 عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 298 ازت خواهش میکنم برامدعا کن اگه نپسندن من ظایع میشم جلو همه ابروم میره خواهش می ... تتو چرا ابروت بره ــــ میتونی پگاه صدام کنی ــــ قبل اینکه درخواست بدین لطفا تاپیک اولمو خوب بخونید.
دخترکغمگین مدیر استارتر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 452 همش با خودت بگو چند نفر میخوان بیان نقشه بدبختیمو بکشن اونوقت دیگه استرس نداری البته امیدو ... خواهش میکنم برام دعا کن وای اگه پسند نکنن کل شهر ابروم میدهای خدا برام دعا کن برام خواهری کن
ادااجه عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 2511 ازت خواهش میکنم برامدعا کن اگه نپسندن من ظایع میشم جلو همه ابروم میره خواهش می ... نکن نه 😕😐چرا ابروت بره ..واسه خودت ارزش قاعل شو فدا سرت اگه نپسندیدن لیاقتت رو نداشتنحالا بگو ببینم دیشب چیشد میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......
دخترکغمگین مدیر استارتر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 452 نکن نه 😕😐 چرا ابروت بره ..واسه خودت ارزش قاعل شو فدا سرت اگه نپسندیدن لیاقتت رو ندا ... ههیچی من خیلی استرس داشتم چند تا سوال پرسیدیم