2777
2789
عنوان

از شیر بگیرم

119 بازدید | 17 پست

بچه دخترم 19 ماهشه غذاش خیلی خوبه ولی خیلی آویزونه ینی حتی اگ سیر هم باشه بازم گریه میکنه میگ شیر بده.. 

منم پسرم رو بخاطر این وروجک که باردار شدم تو همین سن از شیر گرفتم. 

کسی بچشو تو این سن از شیر گرفته مامانم میگه بزار دوسالش بشه بعد ولی من واقعا دیگ توان ندارم. 

ااز صبح تا الان فقط یه بار بهش دادم الانم چایی شیرین ریختم تو شیشه شیر یکم خورد گذاشتم رو پام خابید. 

تصمیم گرفتم دیگ از شیر بگیرم بنظرتون سن خوبیه؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ غذا میخوره ک خوبه بگیری۱۸ماهگی ب بعد اوکیه

اره غذاش خوبه خداروشکر. 

نمیدونم مامانم میگ گناه داره بزار دوسالش بشه 

عذاب وجدان میگیرم 

چای شیرین برای چی ؟! من پسرمو پایان ۱۸ ماهگی از شیر گرفتم ولی روزی ۲ لیوان شیر پاستوریزه میدم بهش

شیر نداشتیم دیگ چایی دادم ک بهونه شیرو نگیره

اخ گفتی پسرمنم دقیقا همینه آویزونه همش خیلی دلم میخواد از شیر بگیرمش اما شوهرم.نمیذاره میگه تا دوسال ...

برای شوهرم زیاد مهم نیس چون دختر خورد و خوراکش خوبه اما مامانم میگ گناه داره تا دوسالگی بده. 

پسرمم تو ۱۹ ماهگی گرفتم

شسر نداشتیم دیگ چایی دادم ک بهونه شیرو نگیره

چای کاملا اشتباهه عزیزم

از همین امشب بهش شیرپاستوریزه جوشیده شده بده

شاید اوایلش نخوره یا کم بخوره اذیتش نکن

مقدار کم هم شده بهش بده تا عادت کنه

شیشه شیرو هم بزار کنار چون عادت میکنه ، تو لیوان نیدار بده

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

برای شوهرم زیاد مهم نیس چون دختر خورد و خوراکش خوبه اما مامانم میگ گناه داره تا دوسالگی بده.  ...

منم پسر بزرگم رو 21ماهگی گرفتم اینو.میگم تا همون.موقع بدم  حقوقشون.رعایت بشه😁😁اما اینقدر چسبیده ست ک.نگو.اما اگر پسرت رو هم همین سن گرفتی اینم.بگیر منم همون بیست و یک ماهگی میگیرم الان نوزده ماهشه

چای کاملا اشتباهه عزیزم از همین امشب بهش شیرپاستوریزه جوشیده شده بده شاید اوایلش نخوره یا کم بخوره ...

ممنون عزیزم.  اره منم داشتم ب همین فکر میکردم ک باید یه مدتم شیشه شیرو ترکش بدم دیگ بچه داغون میشه. 

مرسی ک گفتی دیگ تو لیوان میدم بهش

برای شوهرم زیاد مهم نیس چون دختر خورد و خوراکش خوبه اما مامانم میگ گناه داره تا دوسالگی بده.  ...

حالا میگم.از شیر ک.میگیریمشون اما دلم تنگ.میشه واسه شیردهی همین وابستگیش البته که.اون پسرمم همین الانم وابسته ست.اما دلم.تنگ.میشه دله ادم یجوری میشه مخصوصا منکه دیگه بچه ام.نمیخوام بیارم

منم پسر بزرگم رو 21ماهگی گرفتم اینو.میگم تا همون.موقع بدم  حقوقشون.رعایت بشه😁😁اما اینقدر چسبی ...

اخی عزیزم خدا حفظشون کنه 🙂🙂

اره من دیگ از امروز شروع میکنم اول نزدیک ۱۵/۲۰ روزی شیر روزشو قط میکنم بعد ک دیدم کامل ترک کرد و کنار اوند دیگ بعدش شیر شبش. 

پسرنو اینجوری گرفتم بذون اینکه چیزی بزنم به سینه هام مثل فلفل، کاکائویی  

ممنون عزیزم.  اره منم داشتم ب همین فکر میکردم ک باید یه مدتم شیشه شیرو ترکش بدم دیگ بچه داغون م ...

خواهش میکنم عزیزم

پسرم الان ۲۰ ماهشه اوایل با لیوان نیدار نمیخورد چون اصلا طعم شیرپاستوریزه رو دوست نداشت...

منم چون نمیخواستم ب شیشه عادت پیدا کنه، شیرو میریختم تو لیوان قاشق قاشق بهش میدادم، تقریبا دوهفته اینجوری بهش داد تا کم کم از مزه شیر خوشش اومد

الان دیگه میریزم توی لیوان خودش نگه میداره و میخوره

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

حالا میگم.از شیر ک.میگیریمشون اما دلم تنگ.میشه واسه شیردهی همین وابستگیش البته که.اون پسرمم همین الا ...

اره منم همینجوری بودم همش عذاب وجدان داشتم، فکر میکردم با گرفتن از شیر گناه بزرگی کردم پسرم خیلی زود کنار اومد