2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مراحل و اینا رو نمیدونم 

ولی اره یکی از اقوام دورمون بود خوب شد الان هزارماشاالله از منم سرحال تره ان شاالله بحق اقام امام حسینم ع همه مریضا رو خدا شفا بده

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
من  دیشب دکتر گفت بابام سرطان روده بد خیم داره شما از چه نوعی هستی؟

خانم میشه بامن حرف بزنی یکم

اگه تاپیک قبلم ببینی متوجه میشی چقدر نیاز دارم یکی مثل شما که تجربه داره باهام حرف بزنه

همکارم سرطان روده بدخیم داشت یک سال کامل درگیر دکترو شیمی درمانی وجراحی بود ولی الان خداروشکر حالش خیلی خوبه وسرکار برگشت گفت پیش دکتر نعمتی تهران میرفت

خدایا بابت همه داده هایت شکر
من  دیشب دکتر گفت بابام سرطان روده بد خیم داره شما از چه نوعی هستی؟

استیج ۳ هست و ۳ تا از غدد لنفاوی درگیر شده بود که دکتر کامل درآورده کل تمور خارج شده.. شما مرحله چنده عمل سدن؟ درگیری غدد داشتن

استیج ۳ هست و ۳ تا از غدد لنفاوی درگیر شده بود که دکتر کامل درآورده کل تمور خارج شده.. شما مرحله چند ...

خدا عزیزاتو برات حفظ کنه که باهام حرف میزنی

جواب کلو نکپی و پاتولوژی دیشب دکتر دید گفت غده ها بد خیمن.جواب سیتی اسکن امروز میاد

گفته باید عمل بشی و شیمی درمانی

ازت خیلی ممنونم دکتر به شوهر شما چی گفت؟ اسم بد خیم یا خوش خیم آورد؟ 

سرطان بدخیم و خوش خیم نداره... اگر خوش خیم باشه اسمش سرطان نیست.. اگر توده بدخیم باشه میشه سرطان از اسمش نترس.. هر کس سرطان داره بدخیم هست