2789

اتاق خوابتو عوض کن

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ماه تموم بشه خوب میشی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سه ماه اول میگن اینجوری میشی بعدش خوب میشی

خدا کنه زود خوب شم 

خیلی بده همش بی حالم سر معدم سنگینه ویارای بد اون عوف ک میزنیا انگار دل رودمو میخان بکشن بیرون

۵ ماهمه هنو ویار دارم  دارم‌وزن کم‌میکنم ویتامین Dفاجعه اس  فکنم اخرامه دیگ

چقد سخته  حاملگی

منم دیشب در کمد باز کروم بالش وردارم عوق زدم دیگ گریم گرفت بخدا

من قبل حاملگی از این خونه بدم میومد الان گ حاملم دعا میکنم پاشم 

سعی کن تا زایمانت جاب جانشی خطرناکه

بلاخره بخای کارهم نکنی طاقت نمیاری تکون میخوری

خدای نکرده اتفاقی نیفته

۵ ماهمه هنو ویار دارم  دارم‌وزن کم‌میکنم ویتامین Dفاجعه اس  فکنم اخرامه دیگ

من دیشب ویتامین d با فولیک اسید خوردم مردم زنده شدم ده تا چیز پشتش خوردم ک بده پایین