2777
2789
عنوان

خودكشي گناهه ؟؟ 😔

147 بازدید | 15 پست

يكي كه خيلييي ادم خوبي بود خودكشي كرده ،، الان همش به اين فكر ميكنم اون دنيا بخاطر خودكشي مجازات ميشه با اينكه تو اين دنيا ادم خيلي خوبي بودن

اگه به قصد آسیب به بدن نباشه اشکالی نداره 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

والا ما نه دیدیم و نه میدونیم 

و هیچ شواهدی هم نیست اصلا بعد مرگ چه اتفاقی میفته 

و هیچوشواهدی هم مبنی بر وجود چیزی به اسم روح نداریم 

پس نمیدونیم 

ولی امیدواریم که اگه چنین چیزی وجود داشته باشه روحش در آرامش باشه 

گاهی وقتا زندگی کردن و ادامه دادن بهش خیلی سخته 

خودکشی گناه بزرگیه. چون نفس خودشو گرفته چون صاحب اصلی جانش خدا بوده که موقع ولادت و فوتش رو اون تعیین میکرده بله عذاب داره ربطی به خوب بودن نداره یک جوری انگار به نظرم دخالت در کار خدا کرده چون تعیین کننده روز مرگ انسان فقط خداست 

من ب تناسخ اعتقاد دارم نه بهشت و جهنم

تناسخ ؟؟؟ اگه اينجوري باشه واقعاً مسخرست پس هر كي هر غلطي ميخواد اين دنيا بكنه …. اينجوري كه اين دنيا انتها نداره تناسخ رد شده

تناسخ ؟؟؟ اگه اينجوري باشه واقعاً مسخرست پس هر كي هر غلطي ميخواد اين دنيا بكنه …. اينجوري كه اين دني ...

اتفاقا اونجوری که شما فکر میکنی مسخرس من تو این دنیا مورد ظلم قرار بگیرم بعد ب امید اینکه آیا بهشت و جهنمی وجود داره که روح طرف بخواد اون دنیا کارماش رو پس بده یا نه گیرم بده چ فایده اونوقت .تناسخ رو آخوندا رد کردن وگرنه تو قرآن خیلی هم واضح بهش اشاره شده 

اتفاقا اونجوری که شما فکر میکنی مسخرس من تو این دنیا مورد ظلم قرار بگیرم بعد ب امید اینکه آیا بهشت و ...

اگه به تناسخ اعتقاد داشته باشي يعني به خدا اعتقاد نداري … تناسخ يعني ادمي كه الان ٢٠ روزه مرده الان يه نوزاد ٢٠ روزست تو يه جاي ديگه ….. اگه اينجوري باشه پس سر خاك رفتن و اينها همه دروغه خيرات برا اموات دروغه ….. 

اگه به تناسخ اعتقاد داشته باشي يعني به خدا اعتقاد نداري … تناسخ يعني ادمي كه الان ٢٠ روزه مرده الان ...

اتفاقا ب تنها چیزی که معتقدم خداست ازون گذشته چیزی اطلاع نداری جبهه نگیر چون باورهای من نه ب تو نه ب کس دیگه هیچ آسیبی نمیزنه ازون گذشته کی گفته آدما تا مردن دوباره ب دنیا میان؟!ی چند تا کتاب بخونی خوب میشه ماها انقدر ب این دنیا میایم و میریم تا روحمون ب کمال و آگاهی  برسه تا وارد جهان بعدی بشیم