2777
2789
عنوان

عربی انسانی

534 بازدید | 7 پست

توروخدا اگ میتونید کمک کنید ببینید خواهش میکنم نصیحت نکنید ، به هیچ وقت فیلم دیدن ندارم و کلاس رفتن نگید ک کلاس برم و فیلم ببینم ، میخام عربیو ۳۰ ولی  درصد ، ۳۵ بزنم همین  ۳۰ بزنم بسمههه 😑😂چون ازش متنفرم و یاد نمیگیرم ، ی راهی میخام ک به این درصد برسم ، میگن ک عربی وابستس پس باید قواعد و از اول کار کنم و بنظرم قواعدم خیلی حجیمه و نهایتا ازش ۵ تا سوال میاد 😑 ولی خب ترجمه تعداد سوالاتش بیشتر ، فقط نمیدونم ک ایا باید یسری قواعدم برا ترجمه یاد بگیرم یه نه همینطوری لغات و بخونم و جمع و مترادف و متضاد اینا میتونم ب تستاش جواب بدم ؟اگ بتونم تستای ترجمه رو همرو درست بزنم عالی میشه واقعا ، درسای دیگم دارم اصن نمیرسم نمیدونم کدومو بخونم کدومو نخونم 😑 بنظرتون رو ترجمه کار کنم ؟ اگ اره خب باید چیکار کنم کل ۳ سالو تستای ترجمه بزنم ؟

ببین هیچ راهی جز اشتی با عربی نداری 

یا قیدشو بزن یا باهاش اشتی کن تامام

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای واعظی عاااالیه😂😂😂😂😂مطمئنم نگا کنی عاشقش میشی شاگرداش میگن بالای۶۰ درصد زدیم عربی رو با ویدیو هاش

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
من امسال هیچی نخوندم و ازمایشی رفتم ولی عربی ۳۰زدم بقیه رو منفی🥴به نظرم یه کتاب جامع خیلی سبز بگیر ...

چجوری ۳۰ درصد زدی نخونده ینی ؟😐😂 ، منم میخام همینقدر بزنم 

اره فقط واسه نهایی خونده بودم کلا فکر میکنم عربیم خوبه چون نهایی هم ۱۷شدم ولی بقیه زیر ۱۲شدم

جالبه 😂 من تو مدرسه خوبما ، دهمم خیلی ضعیفه فقط 🙂🤦🏻‍♀️😂