2777
2789
عنوان

بنظرتون یادشه؟

48 بازدید | 6 پست

سلام به همگی یک سوال و نظر سنجی میخواستم برای دوستم و حالا از زبون خودش میگم چون بسیار استرس داره👇

من تو یک موسسه آموزشی عضو هستم چند مدت پیش راجب یکی از مدیران آنجا ک مدیر چند موسسه آموزشی دیگه هم هست و فرد بسیار پر مشغله ای هست یک چیزی از شخصی شنیده بودم که گفته بود ایشون به یک خانواده نیازمند کمک میکنه و من بدون تحقیق به شوهر خالم گفتم که ایشون موسسه خیریه دارن ایشون شماره ایشون رو ار گوگل گرفتن و بهشون تماس گرفتم ایشون گفتن نه چنین چیزی نیست کدوم یک از اعضای چنین حرفی زده و اصرار داشته بدونه کی گفته اینو  من دیگه نمیدونم شوهر خالم اسم منو گفتن یا نه (چون الان گفتم گفت یادم نمیاد  گفتم یا نه اسمت رو ) در کل مثل اینکه مورد اصلا واقعیت نداشته و... الان اردیبهشت این اتفاق افتاده و اخلاقش بسیار خشک هست با همه بنظرتون با توجه به اين موارد الان بعد گذشت اردیبهشت تا حالا یادشه ؟؟چون چند روزه ذهنم درگیره نکنه مطابق ضوابط موسسه که(شایع پراکنی موجب تعلیق) هست باهام رفتار کنه 🥺بنظرتون از اردیبهشت تا حاله با توجه به مشغله هاش یادشه ؟ممنون میشم نظرتون رو بگین 

ن بابا این روزا آدم اسم خودشم یادش نمیمونه 

در یک صورت یادش اونم اینک رابطه تقریبا نزدیکی با دوستتون داشته باشه همین .... 

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل این ماجرا هم اخلاقش خشک بوده؟ بنظرم یادشه 

دوستم میگه نه کلا اخلاقش خشک هست با همه اصلا آدم خشکی هست ذاتا و اینکه ایشون به چهره اصلا من رو نمیشناسه چون این موسسه دست کم ۵۰۰ عضو داره من فقط ایشون رو به چهره میشناسم چون کلا شخصا بهشون مراجعه ای نداشتم که بخوان ببینن منو یعنی بنظرتون اگر اسم رو گفته باشن ،،ایشون بین این همه عضو اونم کسی که تا به حال به چهره ندیدن یادشونه ؟ 

ن بابا این روزا آدم اسم خودشم یادش نمیمونه  در یک صورت یادش اونم اینک رابطه تقریبا نزدیکی با د ...

ممنون از پاسخگویی تون🥰منم به دوستم همینو میگم!

نه اصلا ایشون رو حتی به چهره هم نمیشناسه چون دست کم ۵۰۰ عضو داره اون موسسه ها و فرد بسیار پر مشغله ای هست و..کلا دوستم تا حالا شخصا با این فرد برخوردی ندارن