2777
2789

در حدی نیست زلزله ها

من هربار که، میلرزه تا میام فک کنم چی شده تموم میشه

باز کارمو ادامه میدم😂😂😂😂

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زلزله یک روز اومد. تموم شد رفت دیگه. هرروز که نمیشه زلزله بیاد. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

[QUOTE=313460589]در حدی نیست زلزله ها من هربار که، میلرزه تا میام فک کنم چی شده تموم میشه باز کارمو ...

من دفعه اولش که اومد داشتم صبحونه میخوردم فکر کنم ساعت ده یازده بود

دیدم داره میلرزه

یکم نگاه کردم دیدم تموم شد بعد بقیه صبحانمو خوردم😂😂😂😂😂

دیشبم که خواب بودم اصلا نفهمیدم😂😂😂😂

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
نه عزیزم الان سه چها روزه داره میاد مشهد

سه چهار روز؟؟؟؟!!!!!! 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯چرا؟ 

تهران زلزله میومد یک بار میومد تموم میشد میرفت. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

من دفعه اولش که اومد داشتم صبحونه میخوردم فکر کنم ساعت ده یازده بود دیدم داره میلرزه یکم نگاه کردم ...

😂😂😂وای من روز اول مامانم رنگش مث گچ دیوار اومد مدرسه دنبالم😂😂حالا ماها هیجکدوم نفهمیدع بودیم😂

دیشب من مسکن خورده بودم خوابمم همینحوری سنگین هست ولی قشنگ از خواب بیدار شدم و چون ویندوزم بالا نیونده بود داد زدم مامان بابا حلالم کنین😆😆😆انقد با داد گفتم مامانم گفت اتاق یاس اوار شده بچم مونده زیر اوار🤣🤣🤣🤣هیچکدو م نمیفهمیدیم چی میگفتیم😂اون وسط خندمم گرفته بود اصن وضعی بود😂

یاسمنآ:)🎀

😂😂😂وای من روز اول مامانم رنگش مث گچ دیوار اومد مدرسه دنبالم😂😂حالا ماها هیجکدوم نفهمیدع بودیم😂 ...

وای چرا اینجوریی😂حلالم کنید😂😂😂من پسرم مدرسه بود اومد گفت من اصلا نفهمیدم معلمامونم نفهمیدن😂😂😂😂

وای چرا اینجوریی😂حلالم کنید😂😂😂من پسرم مدرسه بود اومد گفت من اصلا نفهمیدم معلمامونم نفهمیدن😂😂😂 ...

میگم‌ویندوزم بالا نیومده بود😂😂مام هیچکس تو ندرسه نفهنمیده بود از اداره و مامانا زنگ‌زده بودن اطلاع داده بودن زلزلست😐😂

یاسمنآ:)🎀