2777
2789

من قرص اینوزیتول  و روکین میخورم ماه اولی هست که مبخورم ولی میگن باید جلوگیری داشته باشی ماه اول ولی نداشتم دو بار هم یادم رفته روکین بخورم  

۹ عدد قرص روکین دارم ولی بیست و یکم موعدمه سر درد بدی دارم و سرم گیج میره سینه هامم حساسن و توی نافم درد میکنه  😭دیشب پای گاز بودم داشتم شام درست میکردم اصلا نتونستم وایسم حالم بد شد یهو 

خانوم های عزیز ممکنه باردار باشم؟ کسی بوده با خوردن قرص جلوگیری باردار شده باشه؟؟ 

دیشب از ترس بارداری نخوردم 

ترو خدا راهنماییم کنید🙏🏻😭

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله پسرم‌هست

من چند روزیه احساس میکنم مخصوصا چیزای شیرین خوردنی حرکات زیرو کوچولو

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
بله پسرم‌هست

اگر جفتت هم قدامی هست طبیعیه. 

بعد از غذا به شونه دراز بکش دستتو کامل باز کن رو شکمت نگه دار. خیلی ریز احتمالا حس میکنی. 

فکر نکن لگد میزنه و فوتبال بازی میکنه حرکاتش خیلی ریزه الان