2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پول تو جیبی از شوهرم میگیرم دوباره همون برگردونم به خودش ؟

اها شوهرت😂😂😂😂 عطری ادکلنی ، کیف دستی، لباسی ، کفشی چیزی ازینا خوبه بگیر 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کفش و اینا بگو یه که باید آدم خوش پا بزنه راحتی اش رو ببینه 

خب بگو به مغازه دار من اینو انتخاب میکنم ، هدیه است، میتونم اگه پسند نشد بیام تعویض کنم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خب بگو به مغازه دار من اینو انتخاب میکنم ، هدیه است، میتونم اگه پسند نشد بیام تعویض کنم 

من کلا زیاد خرید میکنم سر همین قضیه یه چیزی بگم 

باید همیشه از هریدمون مطمئن باشیم صد در صد اوکی بود بخریم 

چون اولش میگن تعویض داریم 

بعدش ک می‌بری تعویض اخلاقشون عوض میشه و گاها ممکنه جنسی که بجاش بر میداریم ارزونتر باشه ولی به همون قیمتی ک پول دادی باهات حساب میکنن

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁

برای آقایون خیلی محدوده وسایلی که میشه خرید 

برای خانوما چقد چیز میز میشه خرید😂

من کلا زیاد خرید میکنم سر همین قضیه یه چیزی بگم  باید همیشه از هریدمون مطمئن باشیم صد در صد او ...

اره اینم هست. من معمولا برای همسرم پارچه پیرهن شلواز از مغازه دوستش میخرم . یا عطر . کیفم گرفتم براش . همه هم به سلیقه خودم. میگم من باید ببینمت کیف کنم 😂😂😂 مغازه دارها هم درسته ، جنسی که فروختن رو دیگه خیلی سختشونه و ناراحت میشن که بخوای تعویض کنی یه جوری برخورد میکنن انگار میخوای مفت ازشون جنس بگیری  

برای آقایون خیلی محدوده وسایلی که میشه خرید  برای خانوما چقد چیز میز میشه خرید😂

ارع به خدا . خانم ها با وسیله خونه هم ذوق میکنند.‌به شخصه خودمو میگم 😂😂😂

اره اینم هست. من معمولا برای همسرم پارچه پیرهن شلواز از مغازه دوستش میخرم . یا عطر . کیفم گرفتم براش ...

دقیقا رفتارشان وقتی میخوان بفروشم و بعد فروختن خیلی فرق میکنه