2777
2789
عنوان

گاناش شکلاتی با خامه صبحانه

717 بازدید | 13 پست

سلام دوستان فردا یه مهمونی با دوستام دارم کیک شیفون میخوام بپزم و چون خامه قنادی ندارم با خامه صبحانه میخوام گاناش درست کنم 

میخوام بدونم برای این ک گاناش فرم بگیره چقد شکلات چقد خامه بریزم 

بعد مزه اش خوشمزه میشه روی کیک چون تا حالا درست نکردم با خامه صبحانه خوش طعم میشه 

و میخوام امروز کیک رو درست کنم و شب گاناش بریزم روش برای فردا عصر خراب و بد حالت نمیشه کیکم 

ممنون میشم کمکم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درست کردم شکلات تخته ای رنده کن بعد خامه پاکتی بریز تو شیرجوش کناره هاش که یکم شروع به جوش کرد البته حرارت کم شعله کوچک بعد شکلات اضافه کن یکم کره بنداز براق میشه رو کیک بعد که شکلات هم زدی کاملا صاف شد بزار کناز ولی سرد نشه فقط یه دقیقه وایسا که یکم سفت بشه از روکیک نریزه اطرافش یکم بریزی دستت میاد که باید بریزی یا بزاری یکم خودش بگیره باید خیلی سریع از رو کیک شسته نشه شکلات رنده هم حدود ۲۰۰ گرم یا ۱۵۰ گرم بریز

گاهی سکوت‌بوی دلخوری میده  پرحرفی بوی دلتنگی  میده
من درست کردم شکلات تخته ای رنده کن بعد خامه پاکتی بریز تو شیرجوش کناره هاش که یکم شروع به جوش کرد ال ...

ممنون عزیز فقط من شب گاناش رو بریزم تا فردا عصر خراب نمیشه تو یخچال 

این میزان برای یه کیک تولد منظورم کیک اندازه یه بشقاب بزرگ پوشش میده

خوش طعم میشه اونوخ ؟؟؟و من شکلات رو زیاد بزنم بزارم یخچال برا فرم دهی خوب میشه ؟؟؟نیاز به شکر نداره یعنی شیرین هس دیه ؟؟؟

این میزان برای یه کیک تولد منظورم کیک اندازه یه بشقاب بزرگ پوشش میده بعد تا داغ هست روش با اسمارتیز یا این شکلات رنگی بپاش خیلی خوشکل میشه وباید بزاری یچخال تا شکلاتش بگیره هین ریختن کاناش اگه تو کیکت سواخ ایجاد کنی وتا مواد شل یرزه بره خورد کیک خیلی کیکت نرم میشه

خوش طعم میشه اونوخ ؟؟؟و من شکلات رو زیاد بزنم بزارم یخچال برا فرم دهی خوب میشه ؟؟؟نیاز به شکر نداره ...

ترکیب خامه با شکلات خودش شیرین میشه البته شکلات تخته ای منظورمه واینکه همون ترکیب وقتی از رو‌گاز برداری سفت میشه گفتم باید یزره از داغی افتاد بدی رو کیک که فرم بگیره 

دقیقا میشه مثل پراشکی شکلاتی که یه لایه روشه یا همون کیک بیرون کاناش از خامه کشی خیلی راحتتره هر مبتدی میتونه انجامش بده