2777
2789
عنوان

کسی تو بارداری دیابت تجربه کرده؟

64 بازدید | 12 پست

بچه ها من مدتیه قندم رفته بالا.

دهنم احساس گسی و خشکی زیااااد دارم.اما گلوم داغونم کرده یه تیکه خشکه... فکر میکردم مال اسپیلت هس...اما گمونم از قند هس...درسته؟ دنبال دکتر غدد هستم برم انسولین بنویسه برام.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس از کجا فهمیدم قندم الاس؟😢دکتر غدد شانس من پیدا نمیشه

اخه نوشتی گمونم از قند هست گیج شدم  

ببین منم الان باردارم، قندم102بود، با رژیم غذایی دارم کنترلش میکنم، قندت خیلی بالا هست؟ چند هست؟ اگه بالا بود که دکتر زنان باید یه تجویزی می‌کرد برات

غذا رو رعایت میکنی؟ من اصلا چیزای شیرین نمی‌خورم، قالب غذام سوپ جو هست، آره برو دکتر غدد

تا الان نه رعایت نمیکردم عادی بودم.اما کلا شیرینی هم دوست ندارم نمیخورم.

تموم بشه این دوهفته آخر هلااااکمااا...

حالا خیلی نگران بچه ام😢دیشب جوری درد داشتم گفتم باورکن میزام امشب

تا الان نه رعایت نمیکردم عادی بودم.اما کلا شیرینی هم دوست ندارم نمیخورم. تموم بشه این دوهفته آخر هل ...

چند هفته ای؟؟؟ من36هفته ام، مال منم تقریبا دو سه هفته موندم سزارین هستم

یه کوچولو رعایت کن که دیگه انسولین نزنی، ولی دکتر غدد برو، قند بالا خطرناکه

چند هفته ای؟؟؟ من36هفته ام، مال منم تقریبا دو سه هفته موندم سزارین هستم یه کوچولو رعایت کن که دیگه ...

منم 35هفته ام.امروز والا از ظهر درگیر دکتر بودیم تا دوساعت پیش...

دوتا دکتر رفتم یکی ک سونو ک سونو رشد بود و تعجب کرده بود ک دکترت چرا تذکر قند بالا داده؟

یکیم غدد ساعت یازده شب رفتم ک اونم گفت خانم قندت 3تا بالاس دکترت الکی ترسوندتت...نمیدونم فاز دکترم اون شب چی بود منو انقد ترسوند...

خلاصه غدد گفت یه کم حجم غذاتو کم کن اوکی میشه این دو سه هفته رو بگذرون.اما یه قرصم نوشت گفت اگرررر قندتو گرفتی بالا بود روزی دوتا بخور

چند هفته ای؟؟؟ من36هفته ام، مال منم تقریبا دو سه هفته موندم سزارین هستم یه کوچولو رعایت کن که دیگه ...

آره خطرناکه دکتر غدد گفت خانم قند 400خطرناکه نه 113😁خندش گرفته بود بخدا