2777
2789
عنوان

🔴🔴🔴 زلزله 🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 32 پست

وسایل اضطراری این مدت آماده گن بذار کنار در ورودی 

با غذای خشک مثل بیسکوییت 

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

عزیزم مشهد خیلی سرده الان حتی روزاشم سرده شباش انگار قطبه 😶زلزله ام ساعت ۴ صب بود 

اخه اصن آدم تو اون لحظه فک میکنه فقط از خونه بیاد بیروت والا زلزله ای ک زمستون چن سال پیش اومد تو تهران من و مامانم با تاپ شلوارک پریدیم بیرون از خونه تو خونه ام دیگه نرفتیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشهدساعت چند ما ک اصلا نفهمیدم ای بابا چرا این زلزله دست بردارنیست

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
ینی موقع فرار کردن از زلزله هم ب فکر اینید ک چی پوشییدید  خب حالا تاپ باشه

اخه ما چندتا واحدیم روم نمیشد اگه کسی بیرون باشه... 

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸
عزیزم تو زلزله دسشویی چی  اصن چجور دسشوییتون گرف  من زلزله بیاد خودمم یادم میره کی ام د ...

دیگه اونموقع زلزله تموم شده بود ولی هنوز مصر بودم که بریم تو خیابون... گفتم دستشویی برم که تو خیابون خواستیم بمونیم جایی نیست برم دستشویی😅

اخه ما چندتا واحدیم روم نمیشد اگه کسی بیرون باشه... 

رو شدن نداره 

بدن رو همه دارن دیگه 

ما ام آپارتمانیم چن سال پیش با مامانم با تاپ و شلوارک پریدیم بیرون 

پا که همه دارن

بالا تنه ام ک همه دارن

رو نشدن نمیدونم چیه🤣🤣🤣

اخه اصن آدم تو اون لحظه فک میکنه فقط از خونه بیاد بیروت والا زلزله ای ک زمستون چن سال پیش اومد تو ته ...

اره ما هم داشتیم همونطور میرفتیم دیگه یه لحظه برگشتم گفتم چادرم همیشه دم دسته بزار بردارم حالا از شانسم هرچی میگردم نیست

یا صاحب الزمان هنوز وقتش نشده بیای

واقعا خجالت کشیدم از خودم... با یه لرزش اینطور ترسیدم... اونایی که زیر بمب و خمپارن... اون کشته های زلزله افغانستان... خدایا خودت ظهور آقامونو برسون با این همه جنگ و خونریزی و داعش و اتفاقای بد واقعا دیشب داشتم اخبارو نگاه میکردم به همین فکرمیکردم که آقا کاش بیاد...

مشهدساعت چند ما ک اصلا نفهمیدم ای بابا چرا این زلزله دست بردارنیست

منم معمولا متوجه نمیشم نمیدونم این یکیو چرا فهمیدم... غرق خواب بودم ها  مرکزش همون افغانستان بوده، تربت جام و تایبادم لرزیده