2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

409 بازدید | 32 پست

کلا از وقتی اومد خاستگاری فقط گفت ندارم ندارم

بعد پدرم ی چند طبقه دارن ی طبقه هاشو داد گفت بیاین اینجا بشینین چون شوهرم خونه نداشت 

بعد هرکی بعد عروسی میومد خونه ما اروم ب مادرشوهرم میگفت اونقدر ک میگفتی کوچیکه کوچیک نیس خونع من قشنگ میفهمیدم 

یعنی رفته همه جا پر کرده خونش کوچیکه 

ی روزم میخاس فامیلاشا بیاره زنگ زد گفت ی ۳۰ نفرن ینی جاشون میشه گفتم اره گفت بهشون گفتم اگه جاتون نشد وایسین من خیلی ناراحت شدم 

حالا انگار خودش تو کاخ زنذگی میکنه

میخام دعوتش کنم چون این حرفا رو‌ زده اعصابم خورد میشه میگم ولش کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب رویی داره 

اسب پیشکشی که دندونشو نمیشمرن 

بگو حالا پول بده پسرت بره یه خونه بزرگ رهن و  اجاره کنه

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

زبون که داری ،جواب بده .....بگو دست بابام درد نکنه سقف بالای سرمون را ازپدرم داریم و (اسم شوهرت) همیشه میگه بابات پدر بودن را در حق هر دومون تمام کرده 

یا بگو مهمون ها رو میاریم خونه شما که جاشون راحت باشه و شما هم نگران ایستادنشون نباشید

یا بگو انشالله چند ماه دیگه که برامون خونه بزرگتر گرفتید از خونه بابام بلند میشیم

سلام.ناراحت نباش.تحملش کن همونطور که تا الان تحملش کردی با تحمل کردنش هیچی از شمای بزرگوار کم نمیشه.بعضی موقعها چشمها رو باید بست،بعضی چیزها رو نباید شنید.مادر شوهرت هستش چاره ای نداری چون همیشه مادر شوهرت هستش اگر که یه فرد غریبه بود قطعا" میتونستی با یه کلمه لالش کنی اما ایشون رو خیر،باید مدارا کنی.تشکر.

دقیق بخوام توصیفت کنم؛تو همونی هستی که حالم رو خوب میکنی،همونی که باهاش میتونم از ته دل بخندم،همونی که کنارش میشه خسته نشد،همونی که تو روزای سختم میتونم دلم رو خوش کنم به بودنت،بغلت دوای دردمه،دستات گرمابخش زندگیمه،صدات تسکین دهنده دردامه،من با داشتن تو بی نیازترینم.میخوام بدونی اونقدر بودنت قشنگه و حال دل منو خوب میکنه که من حاضرم هیشکی نباشه ولی تو باشی واسم،دور بودنت بگردم.تقدیم به پرنسس دوست داشتنی زندگیم.