2777
2789
عنوان

بارداری

129 بازدید | 11 پست

خانوما من هنوز به موعدم مونده ولی اگه اقدامم نتیجه داده باشه و الان پیاده روی زیاد کنم ممکنه دفع شه هرچی که بوده؟چون من یه سقط تو هفته های اول داشتم دکتر گفت احتمالا برای این بوده که رحمت دو شاخه و تو باید استراحت مطلق باشی میترسم امروز که کار دارم باعث شم اتفاقی بیفته

اگ واجب نیست پیاده روی زیاد نرو… خودت خسته نکن ولی بنظرم ربطی نداره. چند روز مونده ب موعد؟

یک هفته مونده.جایی که میخوام برم اخه نمیدونم تاکسی داره یا نه گفتم اگه ممکنه اتفاقی بیفته اسنپ بگیرم اون قسمتو.طولانیه یکم راهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک هفته مونده.جایی که میخوام برم اخه نمیدونم تاکسی داره یا نه گفتم اگه ممکنه اتفاقی بیفته اسنپ بگیرم ...

عزیزم منم ۵ روز مونده بی بی نزدی؟ 

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
اگ واجب نیست پیاده روی زیاد نرو… خودت خسته نکن ولی بنظرم ربطی نداره. چند روز مونده ب موعد؟

به نظر منم اگه بخاطر رحم دو شاخ بود همون اول بتام کم نمیبود،منم فکر میکنم بارداری شیمیایی یی چیزی بود.بعد فکر کنم رحم دو شاخ بخواد مشکل سازم بشه برای ماه های بالاتره که جنسن میخواد بزرگ بشه داخل رحم

عزیزم منم ۵ روز مونده بی بی نزدی؟ 

نه اتفاقاامروز پیش خودم گفتم بگیرم فردا با ادرار اول صبح بزنم فوقش اگه نشون نده با تاخیر پریودم بعدا میفهمم بعد یه بی بی دیگه میزنم چون با این قرصای دکتر همش سروقت پریودمو میشم

به نظر منم اگه بخاطر رحم دو شاخ بود همون اول بتام کم نمیبود،منم فکر میکنم بارداری شیمیایی یی چیزی بو ...

بنظرم با ی دکتر مشورت کن ن بخاطر امروژ بخاطر اینک اگ باردار باشی خدایی نکرده سقط نشه

شما هم اقدامید؟ترشح زیاد دارید؟من دو روزه خیلی معذرت میخوام ترشح های شبیه به کرم دارم 

منم همینم سینه ها بزرگ شده کمر درد ی کم حس تهوع ام دارم ۵ روژ منده ۷ تا بی بی مثبت امروز میرم از بدم

منم همینم سینه ها بزرگ شده کمر درد ی کم حس تهوع ام دارم ۵ روژ منده ۷ تا بی بی مثبت امروز میرم از بدم

مثبته پس حتما عزیزم مبارکت باشه ایشالا صحیح و سالم زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه.برو حتما ازمایش بیا اینجا خبر بده 😍😍😍❤️🌹

مثبته پس حتما عزیزم مبارکت باشه ایشالا صحیح و سالم زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه.برو حتما ازمایش بیا ...

چشم گلم همچنین شما ایشالا ک شمام این ماه خبر بارداری بدی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز