2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 22 پست

ببین ایندحس همیشه باهات میمونه شایدم بیشتر شه من خودم چهره همسرم اون اول خیلی به دلم ننشست ولی از شیک بودن و پوست خوب و طرز برخوردش خیلی خوشم اومد و  پذیرفتم این موضوع رو که به نقاط قوتش فکر کنم دیگه به ظاهر هرگز فکر نکردم ولی نقاط قوتش رو همیشه پررنگ میکنم هم برای خودش هم برای خودم اما اگر اینجوری نباشی و با منطق تضمیم نگیری فردا همش ذهنت میره پیش چهرش که ای کاش مثلا با فرد جذابتری ازدواج میکردی و... 

دقیقا چه وقتایی، چرا و از چه چیز ظاهرش بدت میاد؟

معمولا وقتی اطرافیان یه نظر منفی میدن این حس تشدید میشه 

اوایل که نامزد کرده بودم اینجوری بودم دوباره خوب شدم همین که دلم واسش تنگ میشد و دوست داشتم ببینمش و کنارش احساس آرامش داشتم برام کافی بود تا اینکه یکی از اطرافیان گفت چقدر لاغر شده و مت دوباره این افکار مضخرفم شروع شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم..یک ماه رفت و آمد کردیم من همچنان وقتی می دیدمش ذوقم کور می شد رها کردم. البته مشاورم بری ...

من معمولا وقتی کنارش هستم این افکار رو ندارم یا خیلی کمتره بیشتر تو تنهایی این افکار میاد سراغم 

ببین ایندحس همیشه باهات میمونه شایدم بیشتر شه من خودم چهره همسرم اون اول خیلی به دلم ننشست ولی از شی ...

میکم که مشکل از خودمه باید ذهن خودم رو درست کنم 

من اگه مثلا با یه مرد خوشگل ازدواج میکردم ولی مثلا اخلاق نداشت مطمئنم با خودم میگفتم کاش خوشگل نبود ولی اخلاق داشت 

بعدشم من خودم یه آدم معمولی هستم از نظر زیبایی نمیتونم انتظار یوزارسیف داشته باشم که

من معمولا وقتی کنارش هستم این افکار رو ندارم یا خیلی کمتره بیشتر تو تنهایی این افکار میاد سراغم  ...

خوب به نظر من خیلی خوبه. حالا بازم خود دانی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
معمولا وقتی اطرافیان یه نظر منفی میدن این حس تشدید میشه  اوایل که نامزد کرده بودم اینجوری بودم ...

روی خودت کار کن که کمتر تحت تاثیر بقیه قرار بگیری.

اگه مشکلش همین لاغریه که خیلیا بعد از ازدواج وزنشون بالا میره و اگرم نرفت با ورزش و باشگاه درست میشه.

روی خوبیاش تمرکز کن. با علاقه نگاش کن خود به خود به نظرت زیبا میاد.

خیلیم سخت نگیر... به جای جزئیات بی اهمیت به آینده و پیشرفت خودت در کنارش فکر کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من معمولا وقتی کنارش هستم این افکار رو ندارم یا خیلی کمتره بیشتر تو تنهایی این افکار میاد سراغم  ...

پس فک نکنم واقعا ازش بدت بیاد. آدم همیشه وقتی توی تنهایی میره تو فکر کم کم منفی بافی میکنه تا اینکه دیگه کلا ذهنش منفی میشه. اون مشکل لاغر بودنش هم که چیز خاصی نیست بعدا میتونه وزنشو زیاد کنه. تازه ورزش هم اگه بره که عالی

پس فک نکنم واقعا ازش بدت بیاد. آدم همیشه وقتی توی تنهایی میره تو فکر کم کم منفی بافی میکنه تا اینکه ...

کلا از اینکه بخاطر حرف بقیه اینجوری میشی و تازه خودت ازش خوشت میاد یعنی بخاطر ذهن خودته. احتمالا توی مسائل دیگه بجز نامزد و و این حرفا هم ذهنت زیاد درگیر حرف بقیه ست. باهاش بیشتر رفت و آمد داشته باش و به اون حست توجهی نکن بعد تصمیم بگیر