2777
2789
عنوان

ازدواج

243 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها 

من یه چندماهی میشه نامزد کردم نامزدم مهربونه دل رحمه دست ودل بازه از نظر مالی اوکیه از نظر اعتفادی فرهنگی خیلیییی شبیه همیم 

یه مورد زیبایی میمونه که حدود ۵۰ درصد به دلم نشسته ولی همش یه انرژی منفی میاد میگه نه نامزدت به اندازه کافی برات جذابیت نداره 

چیکار کنم بچه ها؟🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین مشاور من می گفت همین که از طرف بدت نیاد کافیه..بعدا محبت می کنه دلتو به دست می یاره..شما خوبیاشو بنویس بدیاشم بنویس ببین کدوم کفه ترازو سنگینی می کنه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
محل نگذار..جذابم که باشه یه مدت از زندگی بگذره و اخلاقش بد باشه ازش  بدت می یاد..از جذابیتشم بد ...

منم همینو با خودم هی میگم کلا متاسفانه همیشه منفی بین هستم و فسمت منفی رو میبینم

خب میگم که تا ۵۰ درصد به دلم نشست البته شب خواستگاری بیشتر از ۵۰ درصد بود 

من یه خواستگار داشتم شب خواستگاری دوسش داشتم از شبای بعدش علاقم بهش کم شد..دلم براش تنگ می شد ولی بعد که می دیدمش ناراحت بودم از کنارش بودن..رفتیم مشاوره..به نظر من برید مشاوره 

ببین مشاور من می گفت همین که از طرف بدت نیاد کافیه..بعدا محبت می کنه دلتو به دست می یاره..شما خوبیاش ...

نوشتم خوبی هاش بیشتر بود از مامانم هم کمک کگرقتم 

مامانم میگه تو داری ناشکری میکنی پسر به این خوبی مهربونی گیرت اومده باز داری منفی بافی میکنی

من یه خواستگار داشتم شب خواستگاری دوسش داشتم از شبای بعدش علاقم بهش کم شد..دلم براش تنگ می شد ولی بع ...

نمیدونم والا مشاوره هم یه جور حرفایی میزنن که حال آدم خراب تر میشه 

شما ازدواج نکردی باهاش.؟

نمیدونم والا مشاوره هم یه جور حرفایی میزنن که حال آدم خراب تر میشه  شما ازدواج نکردی باهاش.؟

نه عزیزم..یک ماه رفت و آمد کردیم من همچنان وقتی می دیدمش ذوقم کور می شد رها کردم.

البته مشاورم بری آخرش خودتی که باید تصمیمتو بگیری..