2821
2789
عنوان

دوست همسرم

453 بازدید | 23 پست

سلام دوستان شوهرم یه دوستی داره که با هم دیگه رفت و آمد داریم بعد چند وقت پیش واسه یه کاری که تو بانک داشتیم این آقا اونجا آشنا داشت همسرم شماره منو داده بود که مشکل مون رو حل کنه از اون روز زنگ میزد و پیشنهاد دوستی میداد من اول توجه نکردم البته مستقیم نمیگفت یه حرفایی میزد که متوجه میشدم بعدش من شماره این آقا رو گذاشتم تو لیست رد تماس همسرمم خیلی بهش اعتماد داره نمیتونم چیزی بهش بگم بعد ما هفته پیش خونشون بودیم یه چندباری به همسرم میگفت دیگه نمیاین خونه ما منم همیشه بهونه میاوردم که نریم اون روز رفتیم فرداش زنگ زد  بایه شماره دیگه چندبار اولش جواب ندادم بعدش گوشیو برداشتم ببینم چی میگه سلام و احوال پرسی کرد و اینا بعدش برگشت گفت با هم دوست بشیم همه الان یه دوست دارن منم ازت خوشم میاد نمیخوام رفت و آمدمون قطع بشه گفتم آقا فلانی اگه قراره رفت و آمدمون به خاطر دوست نشدن من با شما قطع بشه همون بهتر که رفت و آمد نکنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بچه ای ک جواب دادی و از اون بچه تر ک صداشو ضبط نکردی میتونستی همونو بزاری واس شوهرت دوهزاریش ج ...

نمیخوام همسرم بفهمه آخه مثل چشاش بهش اعتماد داره از این ورم نمیخوام بیچاره زنش بفهمه داغون بشه 

چه عجیب هنوز هم میخوای رفت آمد داشته باشی من که شماره هارو به شوهرم میدادم میگفتم مزاحمه نمیدونم کیه فقط ارومش میکردم که شر زیاد به پا نشه این آشغالا معلوم نیست دوستی دوستی زندگی چند نفر رو ریدم توش اسم رفاقت هم خراب کردن

نمیخوام همسرم بفهمه آخه مثل چشاش بهش اعتماد داره از این ورم نمیخوام بیچاره زنش بفهمه داغون بشه 

عاقبت بد میشه واست خوددانی 

نارحت نشی ولی انگار خوشت میاد طولانی‌تر بسه قضیه😐

چیکار کنم دست از سرم برداره هیچ کسم نفهمه بعد برگشته میگه شوهر خودتم بیرون میره واسه کثافت کاری گفتم شوهر من نمیره مطمئنم ازش الان همه یه نفرو دارن تو دستشون گفتم من همه نیستم و گوشیو قطع کردم 

امروز دوباره زنگ زد جواب ندادم شمارشو گذاشتم تو لیست رد تماس چیکار کنم همسرم خیلی بهش اعتماد داره نم ...

اشتباهت اینجاست که فک می کنی نباید به همسرت بگی

در حالی که اولین بار که گفت دوس بشیم باید همسرتو در جریان می ذاشتی

اونم می بینه به شوهرت نمی گی هی بیشتر جلو میاد

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!
اشتباهت اینجاست که فک می کنی نباید به همسرت بگی در حالی که اولین بار که گفت دوس بشیم باید همسرتو در ...

اوف افرین بدتر‌فک میکنه دارا ناز میکنه براش خودشو لوس میکنه و ...

بدتر سمج اش کرده اونم‌میگه نگفت ب شوهره پس بدش هم‌نمیاد