2777
2789
عنوان

عروسیم نزدیکه

2422 بازدید | 69 پست

وای خیلی استرس گرفتم 

کمتر از سه هفته مونده 

استرس اینکه 

میکاپم خوب بشه 

بموقع برم باغ و عمارت 

مهمونا به موقع بیان 

همه چی خوب پیش بره 

رقصم چجوری بشه 

به همه خوش بگذره 

وای خیلی استرس دارم 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش به حالت. من انقد موقع جابجایی و چیدن جهیزیه م دست تنها بودم که یه روز مونده به عروسی م لباس عروسم رو انتخاب کردم. خدا از خواهر شوهر و مادر شوهرم نگذره.هیچ خاطره ی خوبی ندارم.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
رقص تمرین کردی؟منم عروسیمع🥲

یکم تمرین کردم ولی هرچی به عروسی نزدیک میشم 

حس میکنم بده وسواس میگیرم 

هی تغییر میدم 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
گیلیلیلیلیل مبارکههههه خوشبخت شییی استرس جیه بابا خوشحال باش داری به عشقت میرسی

هعییی خداروهزار بار شکر میکنم 

چون مسیر بشدت سختی گذروندم 

یکم تمرین کردم ولی هرچی به عروسی نزدیک میشم  حس میکنم بده وسواس میگیرم  هی تغییر میدم&nb ...

تانگو و اینا چی انتخاب کردی؟منم خیلی روش حساس شدم بعد ی رقص هس تکی تو عمارت باید برقصی اونو نمیدونم چی تمرین کنم 

تو را من برگزیدم از میان اینهمه خوبان..🤍
خوشبحالت😍😍😍 دعا کن منم زود تر برسم ب این روزا

از ته قلبم برات دعا کردم 

من خیلی سختی کشیدم توی این مسیر دعا کن تا روز عروسیم همه چی خوب پیش برع به شدت نگران هزینه عروسی ام 

پول ندازیم 

خوش به حالت. من انقد موقع جابجایی و چیدن جهیزیه م دست تنها بودم که یه روز مونده به عروسی م لباس عروس ...

منم خیری ندیدم ازشون 

تانگو و اینا چی انتخاب کردی؟منم خیلی روش حساس شدم بعد ی رقص هس تکی تو عمارت باید برقصی اونو نمیدونم ...

رقص تکیم  معین زندگی با تو 

رقص دو نفره امون به جای تانگو سالسا انتخاب کردم ابی حریق سبز 

رقص شاباش هم عروس مهتاب آصف 

تو چی انتخاب کردی؟