2777
2789
عنوان

بچه نوزاد

127 بازدید | 13 پست

خانما پسر من ۲ ماه و نیمشه 

همسرم چند بار  تا الان بهم‌گفته بچه بذار تو اتاق تنها باشه خونه خودمونه چیزی نمیشه ولی میترسم

روزایی که دانشگاه باشم پیش مامانمه مطمئنم مامانم ازش چشم برنمیداره 

خودمم باشه چه روز چه شب  دقیقا میذارم نزدیک ترین جا به خودم 

امشب بحثمون شد سر جا بچه میگه چرا انقدر میچسبونی به خودت نیم ساعت چیزی نمیشه خوابه بذهریش اتاق خودش 

چند شب پیش هم رفته بودیم شهرستان  سرویس بهداشتی داخل ساختمون خراب بود مجبور بودم برم سرویس بهداشتی بیرون 

راه افتاد دنبال من اومد بیرون تو حیاط بحثمون شد سر اینکه بچه تنها گذاشته تو خونه 

من میگم رفتار من طبیعیه  همسرم میگه عجیبه یه دقیقه بچه دور نمیکنی از خودت 

خیلی اذیتم میکنه حتی دو سه بار خواب بودم تا اومده بچه از کنارم برداره با ترس یهو پریدم میگه مشکل داری تو داری دیوونه میشی مگه تو خونه چه اتفاقی قراره برای بچه بیفته چسبوندیش به خودت 

همسرت افسردگی پس از زایمان گرفته

کار درست و شمامیکنی

بچه تا ۶ماهگی که خودش بتونه بچرخه به توجه ۲۴ساعته نیاز داره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی خوابه چه فرقی داره کجابخابه؟ بزارتواتاق بیدارشد بروپیشش

شوهرت میخاد مثل قبل تنهاباشین

بعصی مردا حسادت میکنن که محبت همسرشون کم شده حواست بیشتربه شوهرت باشه

اتفاقا اصلا بچه تو این سن نباید چشم ازش برداشت دور از جونش آب دهاتش بپره تو گلوش خطرناکه 

چندوقت دیگه برمیگرده خطرناکه

بعدش میخزه خطرناکه

خلاصه که به حرفهای همسرت گوش نکن بچت چهارچشمی بپا دور از جونش  اتفاقی بیفته آنوقت نمیگه خوبه حساس نبودی میگه تو مادر نبودی و این خیلی وحشتناکتره

خدایاشکرتتتتت 😍😍
خب وقتی خوابه چه فرقی داره کجابخابه؟ بزارتواتاق بیدارشد بروپیشش شوهرت میخاد مثل قبل تنهاباشین بعصی ...

نمیدونم‌چرا ولی خیلی میترسم 

حتی  یه لحظه حواسم از بچه پرت میشه انگار یه چیزی حس میکنم انگار فضا برام سنگین میشه 

دیشب دم دمای صبح داشتم ظرف میشستم ناخوداگاه انگار یه نفر کنارم وایستاده باشه احساس کردم برگشتم هیچی نبود  بچه اوردم گذاشتم دقیقا کنار سینک بقیه ظرفارو شستم 

قطعا همسرت هم به توجه نیاز داره. نه خیلی زیاد حساس نه بی توجه. بنظرم یه حدوسط و نرمال خوبه.

اخه کارای اونم انجام میدم یا خیلی وقتا باهاش صحبت میکنم ولی کلا میگه بچه نباشه 

حتی بغلمم باشه یا کنترمم بذارم و دارم باهاش حرف میزنم میبره میذاره تو اتاق میاد 

تا برم بیارمش قلبم میاد تو دهنم از استرس 

کار درست میکنی بچه رو تا زمانی که نتونه خودش بچرخه و برگرده و سر و سینه اش رو از زمین بلند کنه با ید کاملا حواست بهش باشه 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔