2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متارکه کردم

همون مجردی دیگه 

متفورمین بخور روزی دوتا . قرص اووژن بخور مال تقویت تخمدانه دم کرده رازیانه هم بخور همراه پیاده روی 

ولی اگ باشگاه شرایطشو داشته باشی بری عالیه تنبلیت ب کل برطرف میشه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
[QUOTE=313427317]اینکه زنان باید بری والا دکتر عمومی هست که کارش تشخیصش از دکترای متخصص بهتره..هر شه ...

پس اگه رفتی بگو از کشاله های رانت هم سونوگرافی بنویسه وانجام بده حتما

برو زنان خودشم یه دکتر خوب پیدا کن بپرس حتما بعدش میری پیش دکتر مشکلتون بیان میکنی ترشحات داشته باش ...

نه اما ترشح کش دار سفید رو که فکر کنم همه دارن چون طبیعیه گاهی دارم اونو هیچ مشکل دیگه ایی ندارم جز اینکه دو روزه کشاله ران و ران پام مخصوصا خیلی درد میکنه میترسم کیست دراورده باشم 

همون مجردی دیگه  متفورمین بخور روزی دوتا . قرص اووژن بخور مال تقویت تخمدانه دم کرده رازیانه هم ...

نه تنبلی و اینا ندارم البته خیلی وقت پیش هم سنو گرفتم هیچ مشکلی نداشتم الانم فقط ران پام خیلی درد میکنه میگم عکس بگیرم شاید تخمدانام مشکل پیدا کرده باشن. خیلی از این چیزا میترسم 

نه تنبلی و اینا ندارم البته خیلی وقت پیش هم سنو گرفتم هیچ مشکلی نداشتم الانم فقط ران پام خیلی درد می ...

ران پات ب تخمدان ربطی نداره شاید پارگی پیدا کرده ران پات ی دکتر دیگه جز زنان باید بری

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …