2777
2789

استرستو رفع کنی حله.گل سرخ خوبه براش

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم درگیرم🥲

از عصری زیر نافم ملتهبه و حین خم و راست شدن درد داره🥲

روزی ۴۰ دفعه هم دفع دارم

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

استرستو رفع کنی حله.گل سرخ خوبه براش

اخه استرسم ندارم. یکماه پیش یدفه دلپیچه و دل درد  گرفتم تا دوروز درگیرش بودم.گفتن عفونت وارده رودت شده. انتی بیوتیک خوردم خوب شدم بعد ازون اینطوری شدم ک معذرت میخام روزی چندبار باید برم دستشوی. دکتر گف رودت تحریک پذیر شده. بهم قرص لاکتوکر داد انگار نه انگار

اخه استرسم ندارم. یکماه پیش یدفه دلپیچه و دل درد  گرفتم تا دوروز درگیرش بودم.گفتن عفونت وارده ر ...

نه بابا دکترا هروقت نمیفهمن چته اینو میگن.اگه ربط ب استزس نداره پس تحریک پذیر نیس.من ی زمان ویروس گرفتم ۴ ماه اسهال بودم.ببخشیدا شبیه ادرار بود کاملا.پشتم میسوخت روده هام درد میکرد دکتر فوق تخصص گفت تحریک پذیر گرفتی!هر دارویی خوردم خوب نشدم آخرش با بلوط کبابی خوب خوب شدم‌

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
نه بابا دکترا هروقت نمیفهمن چته اینو میگن.اگه ربط ب استزس نداره پس تحریک پذیر نیس.من ی زمان ویروس گر ...

منم فوق تخصص گوارش بهم گفت. بلوط کبابی چی هست. اگ ضرر نداره منم استفاده کنم شاید بهتر شم. 

خیلی سخته. دکتر نرفتین. 

چرا

دکتر میگه بعنوان بیماری شناخته نمیشه و درمانی هم نداره

مگه اینکه استرستون‌رو کنترل کنید و‌خاطرات غذاییتون رو یادداشت کنید تا بفهمید روده ب کدوم مواد غذایی حساسه و مصرفشون رو قطع کنید یا سبک مصرفشون رو اصلاح کنید ، همینطور روزانه ورزش کنید..

برای سندرم خیلی شدید قرص ضد افسردگی و ضد اضطراب تجویز میشه ک خیلی هم اثرگذار نیست

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

نه بابا دکترا هروقت نمیفهمن چته اینو میگن.اگه ربط ب استزس نداره پس تحریک پذیر نیس.من ی زمان ویروس گر ...

ما هر سال پاییز چندین کیلو بلوط کبابی میخوریم🥲

کمتر از یکساله این درد همراهمه کاش پاییز امسال درمان بشه پس با این تجویز

منم فوق تخصص گوارش بهم گفت. بلوط کبابی چی هست. اگ ضرر نداره منم استفاده کنم شاید بهتر شم. 

بلوط گرفتم رو گاز ترک خورد و خوردمش.نمیدونم برا شما ضرر داره یا نه.برا من که ویروس داشتم خوب بود لامصب ۴ ماه اسهال داشتم انقد لاغر شدم که نگو