2777
2789

مثلا یونان تا ایرااااان فکر کنم با اسب چندین ماه طول میکشه یا کشور هند تا اینجااااااا(((( داشتم ی داستان میخوندم 

که‌کوروش از اینا دعوت کرد و اومدن

واسه همین مکه و کربلا و مشهد رفتن اینقد مهم بوده که لقب حاج و کربلایی و مشهدی ساختن براش

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا هواپیما قطار جت شخصی ندیده بودن که تنهاذوسیله نقلیه هم اسب بوده به همون بسنده میکردن

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 

با اسب و شتر دیگه

مثلا کاروانسرا رو ساخته بودن ک استراحت کنن معمولا لشکرکشی ها شاید ماه ها یا سال طول میکشید

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

هییی خدا چه تاربخی داشتیم  اسم کتابی میخونی چیه من عاشق تاریخم

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
برای امضات دعا کردم انشاالله که به خواستت برسی 

مرسی گلم برا سلامتی تنت حاجت روایی ارزوهات پنج حمد به تیت پنج تن میخونم خدا گره گشای کارت باشهذعزیزم منم 4ساله درگیر ساخت سازیم با خقوق کارگری  

هییی خدا چه تاربخی داشتیم    اسم کتابی میخونی چیه من عاشق تاریخم

ایران تنها کشوریه که با گذشت زمان فقط تخریب شد… 

و میشه گفت اصلااااا پیشرفت چشم گیری نداریم هر چی داریم از لطف بقیه کشورا بوده… مثلا اینترنت کی زد؟ تلفن چی؟ 

و…. چیزای دیگه الانم درگیر اینن برن ماه اون وقت ما درگیر….

ایران تنها کشوریه که با گذشت زمان فقط تخریب شد…  و میشه گفت اصلااااا پیشرفت چشم گیری نداریم هر ...

افسوس صد افسوس به انهمه نبوغ  وقتی تاریخ میخونم  گریه م میگیره 

ممنون عزیزم 🌺انشالله به همین زودی بیای تاپیک بزنی که که صاحبخونه شدی 

ممنون عزیزم انشاالله 

افسوس صد افسوس به انهمه نبوغ  وقتی تاریخ میخونم  گریه م میگیره

میدونی بدتر از همه چیه… مردم ما حتی دیگه حاضر نیستن خوشبخت زندگی کنن … فقط دنبال یههههه ذره رفاه هستن