2777
2789
عنوان

انتقال جنین فریز بیایید

352 بازدید | 21 پست

من چندماه دیگه ان شاالا میرم  برا انتقال  

چکار کنم که شانسم ببره بالا

واینکه من خیلی بی جون کسلم کم خونم هستم چی بخورم  قرص اهن اینا زیاد تاثیر نداره برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شاید سال دیگه برم انتقال بدم دخترای من الان شش سالشونه و دفعه ششم انتقال گرفت ، گلم شما از هزینه ...

ان شاالا

زنگ زدم پرسیدم گفتن ۶تومان انتقال میشه  بجز دارو آزمایشات

شما دوقلو شد چندهفته زایمان کردید ؟؟

منم شاید سال دیگه برم انتقال بدم دخترای من الان شش سالشونه و دفعه ششم انتقال گرفت ، گلم شما از هزینه ...

آفرین چه اراده ای داشتین، این همه انتقال، احتمالا تعداد جنیناتون بالا بوده

من میترسم دیگه برم از بس کیست و فیبروم و.. گرفتم اعصابم حسابی ریخت به هم. دعا کنین طبیعی باردار بشم این ماه

آفرین به همت و ارادت ن. دکترای تهران برای آی وی اف بهترن. من به همسرم میگم بریم تهران، میگه رفت و آم ...

برام سخته ولی خب دیگه مجبورم  ان شاالا خدا یه بچه سالم دیگه بهم بده  تا خیالم راحت شه همچنین به شما

آفرین چه اراده ای داشتین، این همه انتقال، احتمالا تعداد جنیناتون بالا بوده

نه گلم چهار بار عمل آی وی اف شدم ، دو بار تو شهر خودمون با چهار بار اتقال و دو بارم تو رویان تهران که بار اول فقط سه تا جنین داشتیم هر سه رو انتقال دادن که نگرفت بار دوم سیزده جنین داشتیم که دوازده تاش با کیفیت بود نه تاش فریز شدن سه تاش انتقال ، هر سه تاشم گرفت ولی تو هشت هفته یکیشون جذب شد ، شکر خدا بچه هام الان شش سالشونه ولی خیییییلی سختی کشیدم ، چه عمل هایی که شدم چه آمپولایی که تزریق میکردم چه داروهایی که میخوردم چه شبهایی که جلو در رویان با شوهرم از سرما میلرزیدیم اما نگهبان میگفت تا ساعت پنج صبح درو باز نمیکنم ، شهرمون تا تهران ۶۰۰ کیلومتر فاصله داشت با اتوبوس میومدیم و برمیگشتیم ، اون دوران خییییلی سخت گذشت برام