mooona96 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 1167 عنوان بچم سرماخوردگیه ویروسی گرفته کمک 73 بازدید | 5 پست سلام بچم ۶ ماهشه و سرماخوردگیه ویروسی گرفتهدوبار بردمش دکتر یکم بهترهتقریبا ۳ روزه عذرخواهم ولی مدفوعش سبزه آبکی و امروز ۶ بار بوده😔اسهال شده؟چیکار کنم خوب بشه 1402/07/19 | 00:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهاجون۹۷ عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7896 آنتی بیوتیک میدی بهش ؟اگه آره طبیعی هست عفونت داره دفع میشه خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
یاسمن5 عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 نمیخوام نگرانت کنم ولی تاوقتی کامل خوب شه ببردکتربازم اب بدنش کم نشه..پسرمن یک ماه درگیربود چه قدربیمارستان ودکتربردم..سرم زد..آب شدبچه. تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
cute_ladybug عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6596 سلام عزیزمتنها دارویی که سر خود میتونی شروع کنی و هیچ ضرری نداره پروبیوتیک ها هستن مثل پدی لاکت یا رامنوفلور و برای جمع شدن پی پی ش هم زینک سولفات. زینک سولفات رو سه ماهگی به دختر منم دادن و گفتن تا دو هفته میتونم ادامه بدم هر ۱۲ ساعت ۱.۵ تا ۲ سی