2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک

58 بازدید | 11 پست

بچه ها دخترم خیلیییی یهو مریض شده الان دسترسی به دکتر ندارم صداش گرفته و سرفه بد خلطی میکنه تبم داره شربت آزیترومایسین ۲۰۰ چند سیسی بدمش؟تا فردا که ببرم دکتر خودم میدونم گلوش عفونیه ،۱۸ کیلوا دخترم تورو خدا دریغ نکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الکی آنتی بیوتیک ‌نده به بچه

ببرم دکترم ۱۰۰ در صد میده خب هربار سرمای ساده هم میخوره دکتر میبرم انتی بیوتیک میدن من اصلا تا الان بهش ندادم اما الان واقعا حس میکنم نیاز داره

ببرم دکترم ۱۰۰ در صد میده خب هربار سرمای ساده هم میخوره دکتر میبرم انتی بیوتیک میدن من اصلا تا الان ...

پس حتما دکترش عوض کن آنتی بیوتیک فقط برای باکتری نه ویروسی . والا من اصلا استفاده نکردم از دوزش خبر ندارم انشالله که خوب میشه . نظر دادم که بگم زیاد خوب نیست آنتی بیوتیک . ببخشید ❤️

فعلا فقط تب بر بدش واسه تبش  و به دونه بجوشون واسه سرفه اش

اصلا اینبار یجوری دیگس ،ببین هفته اول رفت مدرسه سرما خورد خداروشکر زیاد شدید نبود ولی فین داشت تا خود امروز ولی سرحال بود،اروز از مدرسه اومد دیدم بی حاله یهو صداشم گرفت گلوشم خیلی داغونه پر خلط،به دونه و ۴ تخمه دادمش

پس حتما دکترش عوض کن آنتی بیوتیک فقط برای باکتری نه ویروسی . والا من اصلا استفاده نکردم از دوزش خبر ...

نه عزیز این چه حرفیه خودم مخالف سرسخت انتی بیوتیکم،ولی خب اگه گلوش عفونت داشته باشه چی اونم نباید بدم؟

اصلا اینبار یجوری دیگس ،ببین هفته اول رفت مدرسه سرما خورد خداروشکر زیاد شدید نبود ولی فین داشت تا خو ...

خب همون سرماخوردگی بهش مونده بوده ک الان خلطی شده

نترس فقط استامینوفن بدش ک تب نکنه و فردا ببرش دکتر