2777
2789
عنوان

لگو دقیقا چیه

393 بازدید | 14 پست

به کدوم اسباب بازی میگن ؟

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب این که وزنی نداره کاردرمان دخترم گفته یه جعبه سنگین ببندم طناب و دور کمرش طناب ببندم و طناب رو بکشه و یه لگو هم دستش باشه   

خداییش اینم کاریه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

لگو مارک یه شرکت اسباب بازیه. که اسباب بازی های اون به شکل قطعات کوچیک ساخته میشن و خود بچه باید اونا رو به هم وصل کنه تا تبدیل به اسباب بازی بشه. حالا ربات، هواپیما، ماشین یا هر چیز دیگه ای.

ولی الان در عامیانه به هر اسباب بازی که از قطعات کوچولو تشکیل شده و نیاز داره به هم وصلشون کنن، میگن لگو

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

ما دهه شصتیا بهش می گفتیم  آجر یا بلوک خونه سازی

البته دوره ما تنوع تعداد , سایز و رنگش خیلی کمتر از الان بود

یادش به خیر واقعاً هعیییییییی

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
خب این که وزنی نداره کاردرمان دخترم گفته یه جعبه سنگین ببندم طناب و دور کمرش طناب ببندم و طناب رو بک ...

خب عزیزم ایشون دانش این کارو داره این حرکتی که گفته همزمان چندتا از حسهای دخترتون به کار گرفته میشه و براش به تمرین حرکتی و فکری هست

خب این که وزنی نداره کاردرمان دخترم گفته یه جعبه سنگین ببندم طناب و دور کمرش طناب ببندم و طناب رو بک ...

نمیخواد عضله هاشو خسته کنه که میخواد یه سری حواسشو تقویت کنه عزیزم بچه مگه چقد توان داره