رنگین_کمون_83 مدیر عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 5861 عنوان لر ها | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 19 پست یه سوال فقط اهالی استان لرستان رو لر میگن ،؟یا مثلا استانهای دیگه هم لر داره ؟میشه توضیح بدین😢 آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃 لطفا امضامو کپی نکنید🌹. درخواست دوستی نمی پذیرم🌺 1402/07/18 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3931 بختیاری میشه ار بزرگ مرسی عزیرم ولی کاش بیشتر توضیح میدادیپس منظورت گستره جغرافیاییشون نیست؟ هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
tehran11 عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 509 مرسی عزیرم ولی کاش بیشتر توضیح میدادی پس منظورت گستره جغرافیاییشون نیست؟ خواهش میکنمنه اصلا ی بختیاری ، لر ، لک کاملا جداستبختیاری ، ی چهار لنگهست ی هفت لنگ باز اینجا چهار لنگ، لر بزرگ حساب میشه
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3931 خواهش میکنم نه اصلا ی بختیاری ، لر ، لک کاملا جداست بختیاری ، ی چهار لنگهست ی هفت ل ... ممنون عزیزم.🌹🍃 هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊