گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 عنوان شخصیت 46 بازدید | 3 پست چکار کنم جدی بشمواقعا شخصیتمو بد میکنهچرا همش میخندمباعث شده بقیه حسابم نکننیه مشکل جدی شده برامخواهش میکنم اگه راهکاری دارین بهم بدین به شدت اذیتم تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی 1402/07/18 | 21:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ننه_بزرگ_اختاپوس عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 2446 منم ب همین درد مبتلایم😂نمیتونم جلو خودمو بگیرم مگر اینکه از قلبم ناراحت باشم اونوقت دیگه هیچ کس نمیتونه بخندونتم از زندگانیام گله دارد جوانیام ، شرمنده جوانی از این زندگانیام...
گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 منم ب همین درد مبتلایم😂 نمیتونم جلو خودمو بگیرم مگر اینکه از قلبم ناراحت باشم اونوقت دیگه هیچ کس ن ... آره منم همینم وقتی هم غمگین میشم هیچکی نمیتونه درستم کنه فقط با گذر زمان خوب میشمولی این خنده لعنتی داره عذابم میده شما هیچ کاری تا الان براش انجام ندادی؟خیلی ناراحتم تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
ننه_بزرگ_اختاپوس عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 2446 آره منم همینم وقتی هم غمگین میشم هیچکی نمیتونه درستم کنه فقط با گذر زمان خوب میشم ولی این خنده لعنت ... نه دیگه همینم خودمو قبول کردم از زندگانیام گله دارد جوانیام ، شرمنده جوانی از این زندگانیام...