2777
2789

بلد نیستم.      .

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستورش روی جعبش هست، ممکنه دستور مارکای مختلف یه مقدار متفاوت باشه

با سس کچاپ بخور😋

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  

من اینطوری میدرستم 

پیاز تفت میدم با گوشت چرخ کرده بعد قارچ میریزم و یکم کره میزارم ابش کشیده بشه و فلفل دلمه رب میزنم 

ادویه نمک فلفل زردچوبه پاپپریکا پودر آویشن و پودر سیر و یکم کاری دو قاشق سس قرمز   با ادویه داخل بسته لازانیا

برا سس سفید یه  قالب کره با دو قاشق پر آرد رو تفت میدم بعد از  شعله برمیدارم که خنک بشه و کم کم دو لیوان شیر بهش اضافه میکنم 

چون اگه داغ باشه گلوله میشه 

نمک فلفل  و جوز هندی و یکم پنیر پیتزا میزنم بهش و دوباره میزارم رو گاز تا مثل سس غلیظ باشه

لازانیا هم طبق دستور روش آماده میکنم ،اول یکم سس سفید ورق لازانیا باز یکم سس سفید ،سس قرمز بعد گوشت و پنیر و همینجور تا اخر