2777
2789
عنوان

الپرازولام

125 بازدید | 15 پست

سلام دوستان. دکتر بخاطر اضطراب و استرس و بی خوابی های شدید بهم الپرازولام داده البته تا الان دو تا دکتر این تشخیص  و دادن. من شدیدا بهش وابسته شدم دلمم نمیخواد بخورم. کسی تجربه شو داره؟ نخورمم تا صبح فکر و خیال و بی خوابی اعصابمو خورد میکنه

من تجربه اعتیاد به داروی اعصاب رو دارم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تجربه اعتیاد به داروی اعصاب رو دارم

شما یه مدت نبودی 

اتفاقی افتاده بود ؟ 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
چیکار کنیم دلم نمیخواد بخورم اما وقتی ام نمیخورم نمیشه. کمشم کردم که کم کم بذارم کنتر بازم نشد

من الان تو این شرایطم لیتیم کربنات میخورم ولی مدتیه کنار گذاشتم خیلی بهم فشار میاد 

دوس ندارم بخورم عوارضش زیاده موهام نازک میشه برام خوب نی از طرفی نخورم همش ناراحتم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
شما یه مدت نبودی  اتفاقی افتاده بود ؟

بله

بله

تعداد پستا تونم کم شده 

یادمه ۳۲ هزار اینا بود 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
تعداد پستا تونم کم شده  یادمه ۳۲ هزار اینا بود

ای کاش اینقدر به زندگی خودتون توجه میکردین جناب

خب چرا نمیخوری وقتی مشکل اعصاب داری. بدنت بهش احتیاج داره

اخه خیلی بده شما نمیدونی که. شبی یکیه، کم کم ناخودآگاه مجبوری دزش و ببری بالا. اعتیادش خیلی زیاده استرسم بخاطرش بیشترم شده

ای کاش اینقدر به زندگی خودتون توجه میکردین جناب

منظوری نداشتم 

چون اکثر تاپیکا شما رو میدیدم 

بازم عذر می خوام 

اهه المروزولام عشق منه منم معتادم بهش ولی کم کم گذاشتمش کنار الا دیشب باز دلم میخاستش 

چجوری گذاشتی کنار اصلا نمیشه.بخدا همش بخاطر اطرافیانمونه قرصشو ما باید بخوریم

اخه خیلی بده شما نمیدونی که. شبی یکیه، کم کم ناخودآگاه مجبوری دزش و ببری بالا. اعتیادش خیلی زیاده اس ...

میدونم مادرم دو سالی هست هر شب میخوره اگر نخوره نمیتونه بخوابه استرس و تپش قلب میگیره

منظوری نداشتم  چون اکثر تاپیکا شما رو میدیدم  بازم عذر می خوام

مشکلی نیست بنده عادت دارم