2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تورا به هرچی میپرستی و اعتقاد  داری فرتی انتی بیوتیک نخور

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

سلام،داری سرما میخوری

یه شال قشنگ بپیچون دور گردنت حداقل۱۲ساعت، بهد اب گرم زود زود غرغره کن، و مایعات گرم بخور بخصوص جوشانده به، انار پخته بخور

و در نهایت برو زیر کرسی و سوپ، اش، یا هر چیزی که گرمه بخور تا خوب عرب کنی

سلام، دوستان عزیز طب سنتی هر سوالی داشتین بفرمایین، ان شاء اله در اسرع وقت جوابگو هستم
سلام،داری سرما میخوری یه شال قشنگ بپیچون دور گردنت حداقل۱۲ساعت، بهد اب گرم زود زود غرغره کن، و مایع ...

سلام، ممنون از توضیحاتت،  انجام دادم بعضی هاشو فعلا حس بهتری دارم، همیشه سالم باشی⚘⚘🙏

سلام، ممنون از توضیحاتت،  انجام دادم بعضی هاشو فعلا حس بهتری دارم، همیشه سالم باشی⚘⚘🙏

الحمدالله، تعریق  بدترین سرما خوردگیا رو از پا در میاره، برین زیر پتو و سوپ، اش یه هر نوع خوراکی گرم میل بفرمایید که خوب خیس عرق شید، فورا خوب میشید

سلام، دوستان عزیز طب سنتی هر سوالی داشتین بفرمایین، ان شاء اله در اسرع وقت جوابگو هستم