2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به ناهارتون هم داره عزیزم

اگه ناهار یه چیزه ساده خوردین شام میشه سنگین باشه ولی اگه برنج و...خوردین بهتره شام ساده باشه

💜اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💜السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💜لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💜ممنون💜 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💜خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💜 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

بستگی به ناهارتون هم داره عزیزم اگه ناهار یه چیزه ساده خوردین شام میشه سنگین باشه ولی اگه برنج و... ...

ناهار خوراک چرخکرده داشتم 

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

فیله های مرغ رو نواری برش بدین و با موادی که بالا براتون نوشتم مزه دار کنین و بزارین حداقل ۱ساعت تو یخچال بمونه تا مزه دار بشه. بعد از گذشت این مدت، فیله های مرغ نواری رو مثل کوک زدن(تو فیلم) وارد سیخ چوبی کنین، هر سیخ ۳ تا فیله رو میگیره. در آخر هم تو روغن کم و داخل دوطرف جوجه هارو سرخ کنین یا میتونین داخل فر بزارین تا بپزه

برای کنارش من سیب زمینی فستفودی هم درست کردم. سیب زمینی هاتون رو درست خرد کنین. آب رو جوش بیارین حالا سیب زمینی هارو به همراه نمک به مدت ۱ دقیقه داخل ابجوش بپزین (فقط باید از خامی دربیاد، اگه بزارین زیاد بجوشه و نرم بشه موقع سرخ کردن سیب زمینی ها له میشن)

وقتی از حالت خامی در اومدن ابکش میکنین و داخل روغن سرخش میکنین

میتونین یک سس هم درست کنین از ترکیب سس کچاپ ، مایونز، عسل، آب لیمو، پولبیبر یا پودر پاپریکا و جعفری میتونین به این سس برسین

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ناهار خوراک چرخکرده داشتم 

نوش جونتون میتونی دمی گوجه درست کنی اگ دوست دارین

💜اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💜السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💜لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💜ممنون💜 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💜خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💜 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️