2777
2789

من کسی ندارم بچه مو نگه  داره 

دوست دارم ادامه تحصیل بدم دوتا مشکل دارم یک این که بچم کوچیکه راهم دور به خانواده 

یک اینه ک شوهرم نمیزاره برم دانشگاه

من کارشناسی کامپیوتر خوندم پنج سال پیش تموم شد حالا دوست دارم یا زبان یا هوش مصنوعی بخونم 

مشکل شوهرم از همه بدتره راضی نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان مشکلت بچه نیست که. شوهرتو باید راضی کنی.ما چی بگیم اخه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه که کوچیکه

از خونواده هم که دوری

مهم تر از همه هم که شوهرت نمیذاره

دیگه نظر پرسیدن نداره که

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

اگه همسرت پشتت باشه بله،،،همسرتو راضی کن بچه رو مبشه کاری کرد،،،مثلا وقتایی . که خوابه بخونی،،،،صبحا قبل ازبیدارشدنش بیداربشی بخونی،، همسرت دوسه ساعت ببرتش پارک یابیرون تاتوبخونی

پس شدنیه اگه همسرتم بخواد

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

تا مشکل همسرت رو حل نکنی که نمیشه مگه غیر حضوری بخونی کلا اگه مدرک برات مهمه بخون وگرنه حیف زمانی که از بچت و وقتت بزنی مطمعن باش هیچی تو دانشگاه یاد نمیگیری من میخواستم برا فوق بخونم واقعا به این مسعله واقف شدم و‌دیدم مدرک خالی نیاز ندارم نخوندم اگه همه اینا برات اوکی بود بذار بچه یه کم بزرگتر شه بعدا درس هست 

یک ساله رو مهد نزاریا.

خب یا بزار بزرگتر بشه ۶ سالش بشه پیش بره درس بخون، یا مثلا ۴ سالگی اینا بزارش مهد بخون.

یاام ببرش با خودت سر کلاسا.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

دوست من. بچه ۱سالشو باخودش میبرد دانشگاه سرکلاس

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
تا مشکل همسرت رو حل نکنی که نمیشه مگه غیر حضوری بخونی کلا اگه مدرک برات مهمه بخون وگرنه حیف زمانی که ...

پیام نور چی میشه خوند برام فرقی نداره بیشتر بخاطر کلاسش و مدرک می‌خوام ادامه بدم 

هم اینکه بچه دارم شما چرا بی خیال شدی 

آخه خواهرم مهندسی قبول شده دلم خواست منم ادامه بدم البته اون پنج سال پشت کنکور موند تا قبول شد 

من اینکارو کردم الانم شاغلم وهم دانشجو وهم مادر دوتا بچه الانم مشکلم اینه پسرم ۴سالشع نمیم ...

بچه هاا. خیلی سخت. دل میکنن  بمونن مهد،، ۴ساله بیشتر متوجهه،، باخودتون ببرید مدرسه شما تدریس کنید اون یایه گوشه بشینه یادتو محوطه بازی کنه. سرایدار مراقبش هست بالاخرخ ک بیرون نره

من اینکارو کردم الانم شاغلم وهم دانشجو وهم مادر دوتا بچه الانم مشکلم اینه پسرم ۴سالشع نمیم ...

پرستار براش بگیر ک نماز خونه نگهش داره 

با براش باری های سرگرمی بخر مشغول باشه تو مهد یا کنار پرستار 

عزیزم چی خوندی معلمی چ رشته ای چندسالته