2777
2789
عنوان

چجوری کم بخورم 🥴

256 بازدید | 27 پست

می‌خوام یکم لاغر شم سه روز در هفته هم باشگاه میرم از امروز شروع کردم کالری شماری ناهار از همیشه کمتر خوردم ولی الان دلم داره ضعف می‌ره 🥴

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

واقعا نمیدونم چطوری کم بخورم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غذاتو یهو کم نکن 

آروم آروم کم کن اگه همیشه دوتا کفگیر پلو میخوردی الان دوسه تا قاشقشو کمتر کن 

سالادتو با سس نخور 

روغن توی غذا رو کمتر کن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
واقعا نمیدونم چطوری کم بخورم

باز ورزش نمی‌کردم تحمل میشد کرد الان میترسم برم باشگاه اونجا ضعف کنم 🥴😂

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
باز ورزش نمی‌کردم تحمل میشد کرد الان میترسم برم باشگاه اونجا ضعف کنم 🥴😂

تازه میری باشگاه بدتر گشنت میشه.       .

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
خواهر منم دلم داره ضعف میره ولی برنج خالی درست کرده مامانم😭😭😭

باز که تویی

به نام کاربریت توجه نکردم

از الان توجه کن 

باشه چقدر کینه ای هستی. دعوا ندارم باهات

الان که کم آوردی میگی ؟عمم تاپیک زده بود دوباره لابد 😂😂 

کم نیاوردم مثل اینکه تو دعوا داری:/ میگم به نام کاربریا توجه نمیکنم!!! تو تاپیک رو بستی منم تاپیک زد ...

اوکی ریپ نزن دیگه هم تو تاپیکای من نیا