2777
2789
عنوان

لطفا بیاید ...💔

56 بازدید | 8 پست

بچها یکی از دوستای خیلی نزدیکم زنگ زد بهم 

حالش خیلی بد بود 

مث اینکه وقتی تنها بودن خونه داداشش بهش پیشنهاد رابطه میده (داداشش زن داره و بچه) 

من خودم طرفو دیدم اصن بهش نمیومد بخاد همچین آدمی باشه 

به زنش خیلی مشکوکیم حس میکنم چیزی بهش میده چیز خورش کرده دبوونه شده (زنش زنه خوبی نیست و از ایناس که دنبال دعا و این چیزاس) یا اینکه خودش چیزی مصرف میکنه واقعا نمیدونم خیلی دردناکه برای یه خواهر همچین چیزی کاش هیچوقت همچین چیزی نمیشنیدم 

ینی به نظرتون چیزی مصرف میکنه؟

خب بعد چی شدع

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

پسره مشکل داره چه ربطی به زنش داره؟؟

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه زنش و خانواده زنش خیلی بدن  یه بارم از دهن زنش شنیده بودن میگفت یه قرصی بهش میدم انقدر ارو ...

بله این درست

کلی قرصی نیست ک بدی به آدم‌اینجوری کنه

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره