2777
2789
عنوان

از دست پسرم...

230 بازدید | 19 پست

تو رو خدا هر کس می‌دونه کمک کنه دارم روانی میشم ۸سالشه هیچ چیزش مثل آدم نیس.بیش فعاله ریتالین بهش میدم وقتی می‌ره مدرسه باهیچ کس نمیسازه معلمش امروز واسه چندمین بار بهم گفت خ اذیت می‌کنه بچه هارو کتک می‌زنه سر کلاس نمیشینه.اه دیگه بریدم اینقدر جلو معلمش خجالت کشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو مثل ادم نیست  هیچیش اون دنیاش با ما فرق میکنه احتیاج به کمک داره باید صبور باشی تا راه حل م ...

خب چطور راه حل پیدا کنم؟هیچ راهی روش جواب نمیده ن تشویق ن تنبیه ن نصیحت

بچه شما عادی نیست برا همین هم شما باید وقت بیشتری بزاری . صبوری کنی . تحمل کنی . فقط نگو عین آدم نیس ...

چقدر دوست داشتم شما بیای تاپیکم.همش میترسم بلایی سر بچه های مردم بیاره.امروز معلمش میگف گردن ی پسر رو تو مدرسه گرفته بود بچه هه هم از ترس خفه شدن تا کی داشته گریه میکرده

چقدر دوست داشتم شما بیای تاپیکم.همش میترسم بلایی سر بچه های مردم بیاره.امروز معلمش میگف گردن ی پسر ر ...

خواهش میکنم مگه من چی میگم که دوست داشتی بیام تاپیکت ؟ 

به نظرم باید ببری دکتر تحت نظر باشه حتما اگر لازمه مدرسه ش رو عوض کنی نمیدونم همچین مدرسه ای هست یا نه ولی باید با بچه هایی درس بخونه که شبیه خودش هستن.  اگر داروش کمه دوز داروش رو ببر بالا البته با نظر دکتر حتما اینکارو بکن . اگر لازمه دکترش رو عوض کن 

خواهش میکنم مگه من چی میگم که دوست داشتی بیام تاپیکت ؟  به نظرم باید ببری دکتر تحت نظر باشه حت ...

نمیدونم نظر های شمارو میپسندم کلن.

دکترش بهترین دکتر تو شهرمونه.مدرسه هم ک نه همون مدارس عادیه.ب همه ی بچه های بیش فعال ی دارو میدن قبل از شروع کلاسش

نمیدونم نظر های شمارو میپسندم کلن. دکترش بهترین دکتر تو شهرمونه.مدرسه هم ک نه همون مدارس عادیه.ب هم ...

ممنون از لطفت . ولی حتما با دکترش حرف بزن شاید مقدار دارو رو بیشتر کنه . ضمنا تنبیه نکن بچه رو . بچه دست خودش نیست . سعی کن تشویق کنی و مدام باهاش حرف بزنی . باید بهش بگی رفتار خطرناک نکنه . اینا سخته ولی میشه باید زمان بزاری 

حتما باید زیر نظر روانشناس باشه  تنها نمیتونی کاری براش کنی مخصوصا که شوهرت همراهی نمیکنه بی ...

بیمه هستیم.ولی تکمیلی نداریم بخدا از اون آدما نیستم ک بگم بچم زد کسیو طوری نیس اینقدر حرص خوردم سرم داره میترکه.خدایی نکرده بچه ی مردم طوری میشد چ خاکی تو سرم میریختم