2821
2789
عنوان

فک گند زدم نه؟😑😑😑

170 بازدید | 10 پست

تو مدرسه دور هم بودیم یکی از همکلاسیام پرسید رتبه تو آزمون این هفته قلم چند بود یکدفعه ای به دهنم اومد راستشو گفتم که رتبه پنج آوردم و کلا همه تعجب کردم و تا حالا هم حرفشو نزده بودم تو رفاقتمون 

بنظرتون بد شد؟معتقدم آدم باید تا تایمی که به جایی نمی‌رسه سکوت کنه 

امسال هم یکم پیشرفت کردم کلا همه یجوری شدن ناراحت شدم 

به نظر و چشم و اینا اعتقاد ندارم در کل میگم بد شد نه؟دیگع نگم؟یا بگم بابا بیخیال می‌خواد چی بشه مگه

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

موفقیتت رو به کسی نگو به خصوص هم کلاسی هات

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موفقیتت رو به کسی نگو به خصوص هم کلاسی هات

وای خدا چجوری این گندو پاک کنم

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
وای خدا چجوری این گندو پاک کنم

دیگه از این به بعد نگو 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

من باهام مصاحبه کردن از قلمچی بزرگترین اشتباه زندگیم بود افتادم رو زبون همه دانش اموزا 

حالا از روزی ۲۰ ساعت درس میخونه حرف در اوردن برام تا تقلب و ...😂

ب هیچکس نگوو

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
گند نزدی خودتو سرزنش نکن حرفش شد بزن رو دور خنده بگو باور کردین؟ حس و حال شوخی بگیر

نمیشه آخه خیلی جدی گفتممم

من یبار بیخیال بودم خیلی پیشرفت کرده بودم یادمه یه نمره خوبی تو یه درس گرفتم دوسته صمیمیم کمتر شده بود من رفتم پیش معلمم گفتم نمیشه بش ارفاق بدینو فلان.. برگشت نگام کرد یه پوزخند زد گفت همین رفیقت که داری اینجوری سنگشو به سینه میزنی اومد پیشم گف چرا بتو همچین نمره ای دادم میخواست برگتو ببینه …اون لحظه من کپ کردم بعد دیدم معلمم گف به کسی اعتماد نکن هیچی از درستم نگو 

نمیشه آخه خیلی جدی گفتممم

اوکی ازالان به بعد نگو اتفاق خاصی نیفتاده دنیاهم به اخر نرسیده بخاطر این موضوعم قرار نیست کنکور اصلیت گند بخوره توش فقط کارخودتو بکن اگر دیدی شوخی چیزی کردن سعی کن بی اهمیت نشون بدی درواقع کنکورآزمایشی اسمش روشه آزمایشیه  واقعا معلوم نیس چی بشه