2777
2789
عنوان

سیاهه جهزیه🕊💫

121 بازدید | 8 پست

سلام به همگی ‌شما رسم دارین تهیه کنید؟من موندم انجام بدم یا نه اخه رسم نیست اینجا .از اقوام نزدیک فقط زنعموم اینکار و کرد و اونم ناراحتی پیش اومد .سوال دیگه اینه مثلا چیزایی که داماد به عنوان هدیه برای چلگی و عید ها آورده یا سالگرد اونا هم میشه جز وسایل عروس؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه رو نگه نداشتم اخه دو سال و نیمه دارم کم کم تهیه میکنم

خیلی اهمیت نداره بعدا بخوای وسایلت رو پس بگیری دعوای استرداد جهیزیه مطرح میکنی با شهود و فاکتور میگیری‌. از الان آنقدر سفت و سخت ب طلاق فکر نکن.

Life is too short to not enjoy
همه رو نگه نداشتم اخه دو سال و نیمه دارم کم کم تهیه میکنم

عزیزم بنویس هیچ خجالتیم نداره قانون ایران اینطوریه کل لوازم با داماد هست ولی رسم اینه که عروس میخره خدایی نکرده به مشکل بخوری بعد میفهمی اشتباه کردی

ما رسم داریم وقتی طرف داماد میان جهیزیه رو ببرن مینویسن. چند تیکه هم داماد میگیره اونم مینویسن. بعد پایینش امضا میکنن چند نفر..... انقدری مهم نیست عزیزدل... ایشالا زندگیتون سرشار از عشق باشه

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم