2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم سنیم،زیاد 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

چرا تو نی نی سایت ی جوری میگین۳۰؟نی نی سایت چرا همه ۱۷/۱۸ازدواج کردن؟

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
اخه خواستگار ندارم

اینو بهت بگم تجربه خودمه،ذهنتو ازاد کن،بهش فک نکن،از خدا بخواه و رها کن ،همین

من ۳۵ ساله ۱۵ ساله ازدواج کردم 

بنظرم الان میخواستم ازدواج کنم دیگه شور و شوق و حوصله نداشتم 

تو روخدا انقدر نگید ۳۰ سن ازدواجه 

خیلی دیره 

بجنبید برای ازدواج 

الان خواهر خودم ۲۵ سالشه هی خواستگار رد میکنه مطمئنم پشیمون میشه.

ازدواج تو ۲۰ تا ۲۳ سالگی قشنگه تا وقتی ادم شور جوانی رو داره 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
من ۳۵ ساله ۱۵ ساله ازدواج کردم  بنظرم الان میخواستم ازدواج کنم دیگه شور و شوق و حوصله نداشتم&n ...

این نظر شماس و طرز فکر شما 

سنی ک شما میگی شور و ذوق هست ،تاثیر هورمونه ک نیمذاره منطق پررنگ باشه،متاسفانه سن طلاق هم هست 

من ۳۵ ساله ۱۵ ساله ازدواج کردم  بنظرم الان میخواستم ازدواج کنم دیگه شور و شوق و حوصله نداشتم&n ...

همسن منی منم ی بار ازدواج کردم جداشدم دیگم ازدواجم جور نشد راست میگی حوصله آدم کم میشه