2777
2789

مرده ها مردن

دیگه کدوم دعا

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

من با بچه م خیلی حرف میزنم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا حتی نمیتونن برای خودشون دعا کنن چ برسه برای زنده ها البته اونایی ک شهید شدن و کسای ک جایگاه خوبی نزد خدا دارن اگه ازشون بخواییم شاید حاجت بدن ولی بازم خوب نیس از مرده ها چیزی بخوایم وقتی خدا هست ما نیازی ب بندش نداریم

اونا حتی نمیتونن برای خودشون دعا کنن چ برسه برای زنده ها البته اونایی ک شهید شدن و کسای ک جایگاه خوب ...

ما می تونیم افراد خوب رو بین خودمون و خدا واسطه کنیم برای دعای خیر‌.

چه مرده چه زنده. خیلی از رفتگان پیش خدا آبرو دارن. 

در مورد پدر و مادری که مرده باشن شنیدم که هم می تونن تو اون دنیا برای فرزندانشون دعا کنن، هم آق کنن. حالا به دلایلی که شرح دادن.

درخواست از شهدا هم خیلی حاجت میده

ما می تونیم افراد خوب رو بین خودمون و خدا واسطه کنیم برای دعای خیر‌. چه مرده چه زنده. خیلی از رفتگا ...

بله درسته شهیدان حاجت میدن ولی من شنیدم میگن خوب نیس از مرده ها چیزی رو بخوایم و خیلی ثواب داره زنده ها برای مرده ها دعاکنن