2821
2789
منم میخام تو خونه درست کنم تا حالا تجربشو نداشتم  ولی شیر تاریخ مصرف گذشته خوب نیست  عزی ...

سلام گلم تو یکی از تاپیک هام من پرسیدم و یه خانم گلی اونده توضیح داده بارها و بارها درست کردم طبق روشش وخیلی خوب شده دوست داشتی نگاه کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم میخام تو خونه درست کنم تا حالا تجربشو نداشتم  ولی شیر تاریخ مصرف گذشته خوب نیست  عزی ...

من درست کردم دو سال پیش اصلا هیچ شباهتی ب پنیر پیتزا نداشت..پنیر صبحانه شد و در کل نمیشه تو خونه درستش کرد

سلام گلم تو یکی از تاپیک هام من پرسیدم و یه خانم گلی اونده توضیح داده بارها و بارها درست کردم طبق رو ...

عزیزم واقعا ممنون ک گفتی رفتم خوندم 

میگم گلم غیر سرکه چیزه دیگه ای نمیشه استفاده کرد؟ تجربه ای دارین در این مورد؟

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
سلام گلم تو یکی از تاپیک هام من پرسیدم و یه خانم گلی اونده توضیح داده بارها و بارها درست کردم طبق رو ...

عزیز دلم بنظرت با مخلوط  آغوزه گاو و شیر میشه درست کرد چون آغاز گاو فوقلااااده چربه و مقوی

عزیز دلم بنظرت با مخلوط  آغوزه گاو و شیر میشه درست کرد چون آغاز گاو فوقلااااده چربه و مقوی

اینو نمیدونم ولی من با شیر گاومیش هم درست کردم چون چربیش بیشتر بود پنیر بیشتری داد

موفق باشی ،   من که نتیجه گرفتم ،هر وقت درست میکنم دبگه بدون عذاب وجدان میدم به بچه هام

خخیلی عالیه گلم منم از خوردن غذاهای بیرون چندشم میشه 

وقتی چیپس تو خونه میپزم با خیال راااااحت میخورم آن شاءالله پنیرم همینطور خوب شه و با لذت بخورم😁

وایسا نرو اول بگو چیپس رو چطور درست میکنی    

😁😁  عزیزم 

ببخشید داشتم آشپزی میکردم الان دیدم پیامت رو 

ببین عزیزم سیب زمینی رو با پوست کن ببین فقط پوست کن ترد میکنه چیپس رو چون فوقلاده نازک برش میده با پوست کن برش بده بعد برار تو یخ ۵ مین باشن تو یخچال بعد بریز تو آبکش آبشون ک رفت تو روغن فراوون سرشون کن سرخ ک شدن سریع بردار و پودر پیاز و نمک و پودر جعفری رو بپاش روشون و  بزار روی طوری یا دستمال تا روغنشو بگیره عالی میشه

ممنون گلم ،یعنی بعد سرخ کردن سریع بهش نمک بزنم؟

اره عزیزم سرخ ک شدن سریع از ظرف روغن خارجشون کن و همون لحظه ادویه و نمک بزن و بزار رو توری یا دستمال ک روغنش بره