2821
2789
عنوان

از زندگی سیرم

86 بازدید | 10 پست

همیشه رابطه هام یهو خراب میشن نمیفهمم مشکل از کجاست قبلا واسه یکی دعا گرفتم شمع تراپی کردم نتیجه نداد دیگه نمیدونم باید چیکار کنم

دانشگامو کلاساشو نمیرم کارمو ول کردم تو شهر غریب فقط ابمیوه میخورم و بالا میارم

از بس سیگار کشیدم گلوم میسوزه

سیگار و بنداز دور 

تنت سالمه خداروشکر کن 

دلایلت برای اینکه از زندگی سیر باشی کافی نیس 

برای خودت برو مسافرت از این حال در بیای

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

بهت پیشنهاد میکنم یه سر به تاپیک های من بزنی تا متوجه بشی تنها نیستی 

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پولشو ندارم

از پدری و مادری یکم قرض بگیر حتما نباید خیلی بمونی ی روزه برو برگرد دلت وا شه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

چرا انقد ضعیفی به خودت بیا چندسالته که انقد بچگانه رفتار میکنی این رفتار بچه 10 ساله هاس انقد محتاج مرد هستی که همش منتظری با یکی دوست بشی ما هیچکدوممون نیازی ب آقا بالاسر نداریم برو زندگیارو ببین خیلیا دوس پسراشون ک ادعای عاشقی داشتن دستمالیشون کردن و ولشون کردن یا اونایی ک متاهلن در شرف طلاقن فقط تاپیک میزنی ک کسیو ب زور پیش خودت نگه داری و عاسقشون کنی ببین پسرا احساساتشون نسبت به ما خیلی فرق میکنه نمیگم ک همه پسرا بدن نه دختر عوضیم زیاده ک متاهله ولی با مردای دیگه میپره برو سر درس ودانشگات کارم کن ببین چجوری میان سمتت 

من خودم دخترم شاغلم صبح تا غروب سرکارم خیلیا التماس میکنن نگاشون کنم میان سرمیزم نامه میزارن التماس میکنن عاشقمن ولی محل نمیدم وقتی خودم برای خودم هستم دوستامم همه تو سن 29 سالگی مجرد و تحصیلکردن اونام اوایل همین مشکلو داشتن فک میکردن بی ارزشن ک کسی سمتشون نمیاد یا رابطشون بهم میخوره ولی الان هرکی سمتشون میره میگه نه در حد من نیست وقتی خودت خودتو بی ارزش میکنی چ انتظاری از بقیه داری اینارو بهت گفتم ی تلنگر بشه تموم کنی این رابطه های سمی زندگیتو تو موفق شو ببین چجوری میان سمتت هیچ پسری دخترای ک این رفتارو داشته باشن رو دوس نداره