2777
2789
سلام
دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........
کیک ساده مواد لازم:ارد 2پیمانه ماست 1 پیمانه سرخالی«از نصف بیشتر» تخم مرغ3 عدد روغن نصف پیمانه شکر 1پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ها رو میزنیم تا کف کنه، شکر و روغن و وانیل رو اضافه میکنیم، هم میزنیم،ماست را اضافه میکنیم هم میزنیم با دور کم همزن ارد+ بکین پودر را الک کرده به مواد اضافه میکنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

4تا تخم مرغ رو با یه لیوان.شکر با دور تند همزن 5 دقیقه بزنین بعدش ارد دو پیمونه و یه قاشق چایخوری بکینگ پودر و وانیل بریزین و فقط هم دستی بزنین بریزین ت. قالب اردپاشی و چرب
۱لیوان شکر ۲لیوان ارد ۳عددتخم مرغ ۳/۴لیوان شیر ۱/۴لیوان روغن بکینگ پودر ۲قاشق چای خوری تخم مرغ رو باشکر با همزن هم بزن بعد شیر و روغن رو اضافه کن .ارد رو الک کن به موادت اضافه کن اخر سر هم بکینگ پورد.ته قابلمه یکم روغن بریز مواد کیک رو بریز توش درش رو بزار تا نیم یا ۴۵ دقیقه.بعد خاموشش کن اکر چنگال زدی دیدی کیکت بهش میچسبه برش گردون تو یه قابلمه دیگه تا اون طرفش بشه.امیدوارم تونسته باشم خوب بهت بگم
خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)
میتونی پودر کاکائو هم دوقاشق بزنی
خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)