2777
2789
عنوان

چقدر درد میکشم واون بی خیاله

161 بازدید | 14 پست

دارم از درد داغون میشم هم روحی که واسش ارزش ندارم 

وراحت باهام کات کرد و رفت وهم جسمی خودمو بخاطرش از طبقه انداختم پایین پام شکسته دنده هام آسیب دیده 

وباید دوماه روجا باشم وتکون نخورم فکرش منو دیونه کرده همش میگم کاش یه روز بیاد اون برگرده من نخوامش تا بتونم انتقام حالمو بگیرم ازش چیکار کنم یه چی بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من شرایطت رو نمی دونم فقط اینکه میخوای انتقام بگیری 

یه لحظه تو ذهنت تصور کن اون برگشته از شما خواسته ببخشیش ولی تو قبول نکردی و تحقیر شده و اینجوری بالاخره انتقامت و گرفتی دقیقا چه حسی داری؟ الان بعد انتقام میخوای چیکار کنی؟ همون کار و بکن

میخوام بهت بگم اون حس انتقام گرفتن چیزی که فکر می کنی نیست یعنی خیلی حال و احوالات و عوض نمیکنه

این خودتی که باید بسم الله بگی و فراموشش کنی و به زندگیت ادامه بدی

عزیزم من شرایطت رو نمی دونم فقط اینکه میخوای انتقام بگیری  یه لحظه تو ذهنت تصور کن اون برگشته ...

فقط میخوام بهش بفهمونم این روزا چی کشیدم 

میخوام اون حسی که از قلبم گذشته اونم همینطور باشه

برای اینکه بفهمه چه حیف شده که شما رو از دست داده فقط باید اقل باشی به خودت برسی بری دنبال هدفهات روی خودت کار کنی 

ارزش ادما ها هیچوقت انقدر نیست که به خودت آسیب بزنی  

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

عزیزم بیشتر کسایی که عشقشون ترکشون میکنه ،خیانت میکنه ،دو رو و دروغگو و ...از اب در میاد فوق العاده ضربه سنگینی تو زندگیشون میخورن جوری که به سالها زمان و هزینه و دارو و دکتر نیاز دارن تا اثرات اون شکست و احساس از بین بره ،واسه همین ممکن اون نفر موفق ترین ادم دنیا باشه ولی با یه شکست اینجوری نابود بشه برا چند سال،فقط گذر زمان میتونه خاطراتش کمرنگ کنه

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱