2777
2789
عنوان

خلط گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 58 پست
خیلی خوبه. ولی شونه و پس گردنت بنداز گلم متوجه شدی ؟ کسی رو داری برات بندازه؟

نه فعلا باردارم بذارم بعداز بارداریم 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
احتمال زیاد داری.برای خلط گلو اموکسی کلاو قوی تر ولی ممکن تا اخر عمر باهات بمونه

ولی خیلی بده خیلی اذیت می‌کنه ..حاضرم هر چی دارم بدم فقط این رفع بشه تا این حد اذیتم می‌کنه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی خوبه. ولی شونه و پس گردنت بنداز گلم متوجه شدی ؟ کسی رو داری برات بندازه؟

من حدود بیست سی سال دارم سیتریزین میخورم ولی صبحا بازم خلط پشت گلو دارم.مادذم میگه یه دکتر گفته از معده هست باید معده درمان بشه امپرازول خوزدهبشه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
نه کم البته بعضی وقتا ..صبحا خیلی بدتره

با طب سنتی پیش برو شاید طبعت خیلی سرده  درستش کن اگ نه صبحا ناشتا آب ولرم وعسل بخور ببین تاثیر داره نداشت حتما یه دکتر بهتر برو وبگو خط خونی دارم شاید مشکل دیگه ای داری 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
نه فعلا باردارم بذارم بعداز بارداریم 

به سلامتی عزیزم بغلش کنی. ولی پس گردن و شونه فکر نکنم مشکلی باشه چون منم بارداریم انداختم بدجور سرما خورده بودم.‌

سلامتی و خوشبختی دخترم
خب باید چیکار کنی ؟؟

گفت باید یه دوره 80 روزه دارو استفاده کنی،هزینشون 2تومن شد،من پول نداشتم 😭😭😭😭

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره..
به سلامتی عزیزم بغلش کنی. ولی پس گردن و شونه فکر نکنم مشکلی باشه چون منم بارداریم انداختم بدجور سرما ...

ممنون عزیزم .چه جالب پس دنبالش باشم