2777
2789
عنوان

بی خوابی کودک

1304 بازدید | 9 پست

سللم مامانا طولانیه ولی خواهشا بخونید

متخصص کودکان توکرج بعم معرفی کتین 

پسرم بیست ودوماهشه بدون اغراق میتونم بگم ده شبو تا ساعت پنج صبح نخوابیده 

ازطرفی حرص میخورم چشه 

ازطرفی واقعا دارم میمیرم بیخوابی روزام که خوابه باید کارخونه کنم.

دکترش میگه بترسه دل درد بلشه یبوست باشه ال بلشه بل باشه نمیخوابه 

ولی مگه میشه هرشب یجیزی باشه 

این شربتای خواب اور گیاهی کودکانم تاثییرنداره 

حتی نتونستم شیر شبشو بگیرم پاشه خونرو رو سرش میزاره 

کمکم کنید تروخدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر منم بیست ماهشه بیداره الان  نزدیک صبح میخوابه تا 12ظهر  خیلی اذیت میشم شب و روزمون ...

پسرمن شب و روزش قاطی نیست هی پامیشه 

صبح هشت ونیم نه بیداره.

ولی هی پامیشه مدام باید بزارم روپام تابزارم زمین پامیشه 

دست تنهام دارم نیپوکم بی خوابی

من بچمو دو بار بردم پیش دکتر ارسلان امیر جمشیدی منم گلایه داشتم از اینکه بچم نمیخوابه اقای دکتر خیلی با تجربه هستن گفتن فقط بچتون از هفت صبح بیدار کنید و اجازه ندید تو طول روز یه دقیقه ام بخوابه و شیرشو به حداقل برسونید یه بار صبح یه بار شب 

اما من هر کار میکنم موفق نمیشم طبق دستورشون برم جلو بچم کلافم کرده این سری گفتم بچم خیلی از خواب بیدار میشه گفت چون به حرفام گوش ندادی و بچه رو طول روز میخوابونی

گفت حتی یه دقیقه نخوابه تا شب هم عمیق بخوابه هم برای شیر بیدار نشه

مطب اقای دکتر تو میدان ارژانتین خواستید سرچ کنید اسمشون میاد بالا  بچتون ببرید پیش دکتر اگه دوست داشتید

خوب ۵ پا میشه ظهر میخوابه؟ شب زود میخوابه؟ شاید اینجوری جبران میشه، ساعت طبیعیه بدنشه منم بچم یه مد ...

نزدیکای دوازده میخوابه 

سه پامیشه

پنج پامیشه هفت پامیشه ایناوقتایی که خیلی خوب بخوابه اگه نه تاسه میخوابه بعد هریساعت پامیشه .

بعدازظهرا دویاعت میخوابه ولی وقتایی که نخوابیده اونقد بهونه گرفته مجبور شدم بی وقت بخوابونمش اگه ام نخوابه تاثییرنداره توبهترخوابیدنش

نزدیکای دوازده میخوابه  سه پامیشه پنج پامیشه هفت پامیشه ایناوقتایی که خیلی خوب بخوابه اگه نه ...

عزیزم بچه ی اول منم همین بود دقیقا درکت میکنم تا صبح باید شیر میخورد و انگار که فقط دوست داشته باشه چیزی مک بزنه الان دندوناش بخاطر شیر شب خراب شده

دکتر به من اخطار داد که وزن بچم پایینه و اگه تو طول روز شیرشو قطع نکنم وزن نمیگیره و باید بستری بشه دور از جونش

خلاصه منم درگیرم هنوز نتونستم شیر شب قطع کنم اما بنظرم غذای سنگین بده تا شکمش سیر باشه و اگه شیشه میخوره توش اب بریز شبا بیدار شد اب بخوره یا پستونک 

راه حل پیدا کردی به منم بگو